Първоначално написано от
BuileaDikovska
Четох множество темички по този въпрос и всъщност изпитах нужда сама да напиша своя собствена. Та синът ми е на 16 призна си преди седмица, че е гей. Не знам какво да сторя, всъщност интересното е че си е имал гадже от 5 месеца, а аз тъпачката дори не съм разбрала. Смятам това за гнусно и противно, както аз така и баща му. Видяхме гаджето му само веднъж, като го проследихме до училище да видим аджеба това дете какви ги върши. Доповръща ми се като ги видях. Не стига това, а и очевидно сина ми се изживява на жената в тази връска. То като го видя се затича едно женствено към него и му се нахвърли както момичетата се нахвърлят на гаджетата си. Онова момче пък зело някакви рози и му ги дава. Като се ядосах изхвърчах от колата баща му би и на него и на гаджето му по два шамара. Моят син ествено ревна, че то едно педалско такова ужас...И онова момче тръгна към него да го прегръща моля ви се. И като се развилнях почнах да креща като изоглавена ту по единия, ту по другия. Смятам че бях права, собственият ми син да се прави на педал. Хванахме го за ръцете с баща му и в колата. Та сега сме му ограничили всичките фейсбуци интернет, взимаме го и го караме на училище по часовник. Смятам, че само така може да се изкорени това нещо от него. Ама не нащо си е нащо един ден чувам някакво тропане от стаята му и веднага де качих да проверя гледам го на прозера се провиква и кво да вида с онова момче пак ди говорат и то от прозореца сички съседи да ни чуят да ми се подиграват. Като земах компютъра от стаята и като го отпраших по уний педалче не го оцелих за малко и моят син пак зе че ревна и с нежните си китки тръгна да ме бута, ама не можа. Направо се вбесих като той отново отвори прозореца и изкрещя: "обичам те, съжалявам за това". От тогава сичко съм забранила прозореца съм го заключила и на училището му съм извикала човек да го варди. Ама па онова говедо мойто само ми реве,се като му вляза в стаята го гледам дъс зачервени очи и ревящ. Мисля че му има нещо на това дете. Искам да го водя на психолог, но не знам добри специалисти. Препоръчайте ми какво да правя