.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

На мен ми е било много приятно, когаот някой напълно непознат ми каже, че ме познава от доста време и ми каже нещо повече за мен, но дали всички са така? Струва ми се странно да напиша нещо от типа на "Здравей, не се познаваме лично, но бих искал да се запознаем"

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от the_strange_one Виж мнението
    На мен ми е било много приятно, когаот някой напълно непознат ми каже, че ме познава от доста време и ми каже нещо повече за мен, но дали всички са така?
    аз пък си помислих че това си е тотална грешка
    последната дето заговорих така рандом се изплаши и за мое нещастие после я видях пак след половин година
    (да се доуточня че аз говоря за улично преследване а не онлайнски неща)

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    последната дето заговорих така рандом се изплаши и за мое нещастие после я видях пак след половин година
    :д ми ако си я срещнал на улицата и си почнал да и разправяш неща за нея дето и тя не знае, нормално :д
    Too creepy :d

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    да колкото и да ми е някак приятно, че ме познава дадения човек и също ми пада в очите, защото е смешно в моите очи напълно незпознат човек да те познава всъщност доста добре, а иначе хвърлил съм око на едно момиче, с което бяхме в едно училище, но никога не съм имал приказка с нея или нейни приятели докато учех там, а след време съм се засичал с нея и нейни приятелки тук там и сме се позаглеждали и е доста мой тип момиче и искам да си опитам шанса с нея, но незнам как ще е най-правилно да започна разговора (чата) с нея ... важното е в първите минути да се представя добре, след това си личи дали би потръгнал разговора и тн.Не съм някой притеснителен тип човек или мега сдухан просто ми е трудно с хора, с които визуално се познаваме да им пиша "може ли да се запознаем"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си