.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от the_strange_one Виж мнението
    На мен ми е било много приятно, когаот някой напълно непознат ми каже, че ме познава от доста време и ми каже нещо повече за мен, но дали всички са така?
    аз пък си помислих че това си е тотална грешка
    последната дето заговорих така рандом се изплаши и за мое нещастие после я видях пак след половин година
    (да се доуточня че аз говоря за улично преследване а не онлайнски неща)

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    последната дето заговорих така рандом се изплаши и за мое нещастие после я видях пак след половин година
    :д ми ако си я срещнал на улицата и си почнал да и разправяш неща за нея дето и тя не знае, нормално :д
    Too creepy :d

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    да колкото и да ми е някак приятно, че ме познава дадения човек и също ми пада в очите, защото е смешно в моите очи напълно незпознат човек да те познава всъщност доста добре, а иначе хвърлил съм око на едно момиче, с което бяхме в едно училище, но никога не съм имал приказка с нея или нейни приятели докато учех там, а след време съм се засичал с нея и нейни приятелки тук там и сме се позаглеждали и е доста мой тип момиче и искам да си опитам шанса с нея, но незнам как ще е най-правилно да започна разговора (чата) с нея ... важното е в първите минути да се представя добре, след това си личи дали би потръгнал разговора и тн.Не съм някой притеснителен тип човек или мега сдухан просто ми е трудно с хора, с които визуално се познаваме да им пиша "може ли да се запознаем"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си