- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се борили за някой и как?
Бихте ли се борили за човек , с който сте имали невероятно моменти заедно , споделяли сте си много - дори и за кратък период от време?Стана така ,че моята приятелка реши да скъсаме тъй като и двамата имахме грешна представа какво се случва.. И двамата излиза , че сме се чувствали нежелани , а това изобщо не е така.. Попитах я дали все още има чувства към мен и тя отговори че има , но просто не са толкова силни , колкото в начало(защото с държанието си просто малко съм ги убил , а не съм такъв човек). Лично аз имам голяма вина , за това което се случи , защото се държах зле с нея , но всичко е било , защото наистина много я ценя като човек. Иска да си пишем , иска да излизаме с една компания , но просто искам да не сме само приятели..
Затова моля ви , ако някой е бил в такава ситуация или просто иска да даде мнение , ще съм много благодарен
еми щом имаш чувства бори се, а и кво значи, че и двамата сте се чувствали нежелани, то ако беше така щяхте да се съберете
Животно проблема е там , че тя започна да се държи така , че все едно ми казва "вече си ми безразличен" и това ми е повлияло..Аз и дигах скандали за най-големите простотии ... И когато си изяснихме всичко знам , че може пак да се съберем , но може би трябва да и дам малко време? Всеки ден и писах сутрин колко много я обичам и тн.. Ако малко започне да й липсва това?
da go duha taz kurwa typa ezakwo ti e, oswen za da ti duha?
duhalki na wseki metyr ima. raznoobrazie golqmo
Да й дам ли малко време?И след това да я поканя да излезем и да действам тогава?
Ти кажа пич, аз с моята бях 4 години и преди Нова година ми заяви, че не ме обича вече и че е истинала към мен.
Така, че говори с нея обясни и ситуацията, ако може се разберете продължете ако ли не... следващата
Също така много се влияе от мнението на другите...Много от проблемите ни дойдоха от това , че не иска да каже на техните за нас , заради което прекарвахме много малко време с нея..
i tolkoz li ti e gadno, haevemyra?
Ами да.. като знам , че и аз имам вина естествено :Д
Ще ти е гадно ами стягаш се и казваш нещата такива каквито са.
ne e dobre da se stqga6 e, bydi kat wodata, adaptirai se kym zaobikalq6toto te. taz e spinozna krawa, zaobikalqi
Няма какво да се адаптира, ако иска да постигне нещо в живота трябва да започне от себе си..
Нали не искаш тя да бъде с теб от самосъжаление?
Не, не искам .. И да DarkManX точно това мисля да направя. Ще я поканя да излезем и ще кажа всичко и защо съм се държал така така така.. А от там каквото ще да става
an7raks и аз мисля така !!
Наистина много глупости направих , за което трябва да й се извиня и на живо... Просто това момиче е най-милото нещо за мен и не искам да го губя.. Ако трябва всичко ще й кажа в очите и какво мисля за нея и къде съм сбъркал
Няма човек,който да заслужава,да се бориш и да загубиш всичко заради него запомни го.
И не се унижавай да се молиш еби и майката и си продължи на пред
Последно редактирано от mincheto : 01-26-2016 на 15:13
solo_ ще се радвам да ги изброиш
В 13:15 започват часовете, ще се върна след 7 часа по 40 минути тогава ще ги изброя че сега бързам
Това не е борба, а жалко преследване и себеунижение. Ако не искаш да изглеждаш жалък прекрати всякакви контакти с нея. Ако те харесва/обича сама ще те потърси.