Да рисуваш манга брой ли се за нещо което малко хора го могат ? Аз мисля, че съм достатъчно уверен в себе си.
Първоначално написано от fanton1 Да рисуваш манга брой ли се за нещо което малко хора го могат ? Аз мисля, че съм достатъчно уверен в себе си. Като цяло малко хора могат да рисуват наистина добре ,така че това трябва да служи достатъчно за увереност.
Първоначално написано от Indistinct Като цяло малко хора могат да рисуват наистина добре ,така че това трябва да служи достатъчно за увереност. А ти кога ще нарисуваш Herr Ratzinger?
Първоначално написано от inewton А ти кога ще нарисуваш Herr Ratzinger? Междусрочната ваканция е дълга. Може и да се намери време.
Първоначално написано от Indistinct Като цяло малко хора могат да рисуват наистина добре ,така че това трябва да служи достатъчно за увереност. Лошото е, че няма кой да ме учи точно как да рисувам по този стил ако искаш на лс ще ти пратя една моя рисунка.
Първоначално написано от fanton1 Лошото е, че няма кой да ме учи точно как да рисувам по този стил ако искаш на лс ще ти пратя една моя рисунка. Youtube e пълен с такива клипчета.
Правила