.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Баннато IP!

Hybrid View

Мега фен Аватара на Dwyd96
    С прокси ще сваляш бавно. По-добре се свържи с оператора ти и си смени IP. Ако си с динамично IP, само си рестартирай рутера.

Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    С прокси ще сваляш бавно. По-добре се свържи с оператора ти и си смени IP. Ако си с динамично IP, само си рестартирай рутера.
    С прокси ще свали бавно торент файл?

Цитирай Първоначално написано от SprayPaint Виж мнението
    С прокси ще свали бавно торент файл?
    Ами аз като съм ползвал прокси съм наблюдавал страшен спад на скоростта с която свалям. Въпреки че е торент и не е кой знае колко памет, спада си го има. Освен това много чест utorrenta ми се бъгваше и нещеше да работи.
    Последно редактирано от Dwyd96 : 01-29-2016 на 22:28

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Ами аз като съм ползвал прокси съм наблюдавал страшен спад на скоростта с която свалям. Въпреки че е торент и не е кой знае колко памет, спада си го има. Освен това много чест utorrenta ми се бъгваше и нещеше да работи.
    бля бля бля
    С прокси сваляш торент файла, а не сваляш самия файл през прокси, освен ако си толкова залупен, че да си го задал в торент програмата.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    бля бля бля
    С прокси сваляш торент файла, а не сваляш самия файл през прокси, освен ако си толкова залупен, че да си го задал в торент програмата.
    Знам че се сваля само торента бе глупак. Ако си беше направил труда да завършиш 3 клас и да можеш да прочетеш кво съм имал предвид, щеше да разбереш.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    бля бля бля
    Колко пъти са те изнасилвали в детската градина ?
    0.. Що за въпрос? Ако за теб това е нормален въпрос, значи ти се е случвало да те изнасилят в детска възраст и си мислиш, че и с другите е така и е нещо нормално. Жал ме е за теб ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си