.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Яяяя се откажи от медицината! Сигурно си спал 12 години и накрая си се сетил! Уроците са стрували по 50 лева на час, на година по 7 000 лева. Еми да си учил, за какво си ходил на училище! Нещата не трябва да се назубрят, а да се разбират! Като не знаеш най-елементарните неща по Химия какво ще правиш по-нататък? Иди стани учител или каквото там.

В този случай как да не хейтвам?! Заради тези "лекари" и "бъдещи лекари" колко хора са умирали и страдали, знаеш ли?

Ей, най-мразя такива. Не знаят дори за тройка, ама имат големи мечти! Не е лесно да учиш медицина. Нали знаеш, че и след дипломирането отново се отива на обучения? Мисля, че всичко ти е най-ясно. Някои хора се сещат последния момент!

От сърце пожелавам да не те приемат!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Яяяя се откажи от медицината! Сигурно си спал 12 години и накрая си се сетил! Уроците са стрували по 50 лева на час, на година по 7 000 лева. Еми да си учил, за какво си ходил на училище! Нещата не трябва да се назубрят, а да се разбират! Като не знаеш най-елементарните неща по Химия какво ще правиш по-нататък? Иди стани учител или каквото там.

В този случай как да не хейтвам?! Заради тези "лекари" и "бъдещи лекари" колко хора са умирали и страдали, знаеш ли?

Ей, най-мразя такива. Не знаят дори за тройка, ама имат големи мечти! Не е лесно да учиш медицина. Нали знаеш, че и след дипломирането отново се отива на обучения? Мисля, че всичко ти е най-ясно. Някои хора се сещат последния момент!

+++ТОЧНО ТАКА!!
    За кво ти е медицина ако няма да учиш!?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението

Точно така... Като не ви се учи има УНСС
    Кво си се вкарал във филма бе ... Нека да препише... Като иде на държавен и като го хванат да препише и ми спрат студентските права, ще се научи да не го прави.
    Последно редактирано от Dwyd96 : 02-09-2016 на 08:46

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Точно така... Като не ви се учи има УНСС
    Кво си се вкарал във филма бе ... Нека да препише... Като иде на държавен и като го хванат да препише и ми спрат студентските права, ще се научи да не го прави.
    Има такова нещо като да ти спрат студентските права ??? това не го знаех.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Има такова нещо като да ти спрат студентските права ??? това не го знаех.
    Да.. Могат да ти ги спрат ... Един приятел в СУ така си забави дипломирането с 1 година

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си