.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Question Как да накарам девствената ми приятелка да правим секс?

Здравейте, имам 1 доста гаден проблем. Обръщам се към вас, защото не знам какво да направя и как да постъпя. До сега никога не съм имал връзка с девствено момиче и ми е било доста по лесно специално на тази тема (секс), но се влюбих в 1 момиче, което е девствено. Вече направихме 4 месеца и много добре се разбираме и досега не съм и говорил за интимност и секс. Но реших, че искам да правим секс и и го казах.. отношенията ни не се промениха, но тя иска да минат поне 9 месеца за да може да се осмели да го направи. Това означава, че трябва да чакам още 5 месеца.. Молбата ми е да ми помогнете за да мога да я накарам да размисли и да мога да я накарам да го направил поне след 1 месец или 2. Казва ми, че все още не е готова и я разбирам, но не мисля, че трябва да чакам още 5 месеца за да може тя да е готова. Мисля, че в 1 такава връзка момичето е готово след около 5-6 месеца, а не цели 9

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Явно си правиш сметките без кръчмаря...

Когато е готова, тогава ще е готова. Месец или година, може и две да са... тва жената е не предвидимо същество. Тъй че не си ги прави тия сметки щот и след 5 месеца пак могат да излезнат криви. Вариантите са ти 2: Отиваш при момиче което може да ти даде това от което се нуждаеш или оставаш при малката, намекваш и по 1 или друг начин всеки 3-4 дена, на нея и писва и или ще ти пусне или ще те натири

Мега фен Аватара на divergent
    Няма формула за колко месеца ще е готова, при всеки е различно. Някои го правят на първия месец, други на шестия, на някои им трябва и година. Били ли сте поне малко интимни? Не я хвърляй директно в джаза, преди това се натискайте, опознайте се така да се каже, доставяйте си орални ласки. Стъпка по стъпка ще се стигне и до този момент от само себе си. Ако я обичаш и наистина искаш да си с нея ще чакаш. А ако тя те обича ще те разбере и ще се опита да го направи възможно най-скоро, но не и преди да е готова. А на колко години сте?

Супер фен
    Ти,ако си истински мъж ще и дадеш колкото време и е нужно.

продължавам да не разбирам какъв е проблемът със секса, като е съвсем нормално и естествено нещо за една връзка, тя си е фиксирала 9 месеца ли кво ? Ебати смеха

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не я карай на сила когато е готова тогава ако я обичаш ще изчакаш колкото трябва

Мега фен Аватара на tori
    Това, че ако я обичаш, ще чакаш, са малко преувеличени работи. Малките пикли използват това, защото изпитват страх и срам от секса като цяло. "Е, сега ако е кретен? Наркоман? Ако ми направи бебе? Ако боли?" Айде моля, да обичаш, да чакаш ама колко да чакаш и да те правят на маймуна? Вестник ли ш си четете?! Ти винаги можеш да кажеш "Ако ме обичаш, ще ми пуснеш!" по нейната логика.
    Покажи, че може да ти се разчита. Покажи, че не си с нея зради едното чукане. Обясни, че искаш да се пазите и че ще си достатъчно внимателен. Покажи ѝ, че може да ти има доверие. Не се хвали, не бъди твърде настоятелен, но си знай цената и не се прави на шашав, не се плюнчи.
    Не знам що си е решила, че баш 9 месеца като направите, ще спиш с нея. Ненене. Това не се смята, не се планира. Бавно и полека трябва да вървите в някаква посока, заедно! Имам предвид бавно и полека, с малки стъпки да вървите, не от вратата - за краката. Казаха ти - целувки, натискане, орална, петинг... Накарай я сама да си поиска секс в един момент, показвайки що за Пич си.
    Но не чакай да се прави на кадъна, увита до деветия месец с чаршафи по главата. Така показваш само, че за едната малка пикла си готов да скачаш, когато ти свирнат. Не. Не си. Не трябва да си.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    продължавам да не разбирам какъв е проблемът със секса, като е съвсем нормално и естествено нещо за една връзка, тя си е фиксирала 9 месеца ли кво ? Ебати смеха
    Вярно, dafuq, или искаш, или не искаш.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Тя ако искаше да си легне с него щеше да си легне още първия месец.Явно момичето още си се надява тайно да го направи с друг..Секса да не е свиня майка, че да кажеш " Ела след 9 месеца ще ти го дам "
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Накарай я да прочете "Петдесет нюанса сиво" и може да и дойде мерака Иначе тя на колко години е ?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Що пък точно 9 месеца хахаха
    Инак - не можеш я накараш. Когато тя си иска тогава.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kiril123 Виж мнението
    Здравейте, имам 1 доста гаден проблем... Вече направихме 4 месеца и много добре се разбираме и досега не съм и говорил за интимност и секс. Но реших, че искам да правим секс и и го казах... отношенията ни не се промениха, но тя иска да минат поне 9 месеца за да може да се осмели да го направи. Това означава, че трябва да чакам още 5 месеца.. Молбата ми е да ми помогнете за да мога да я накарам да размисли и да мога да я накарам да го направил поне след 1 месец или 2. Казва ми, че все още не е готова и я разбирам, но не мисля, че трябва да чакам още 5 месеца за да може тя да е готова. Мисля, че в 1 такава връзка момичето е готово след около 5-6 месеца, а не цели 9
    Най-бързо ще стане ако я зарежеш и си намериш друга, с която да правиш секс, а не да вървиш по гъза на тая N месеца . Искаш ли да се хванем на бас, че и след 9 месеца, пак няма да е готова ? Тя си въобразява, че ще те изнудва до безкрай с тоя секс (по-скоро липсата му) - не бъди шаран пич ! Намери си друга - това е най-прекият път до това да правиш секс. Успех !
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    И аз не мога да го разбера - защо създават връзки, като не са готови да правят секс!?
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Това, че ако я обичаш, ще чакаш, са малко преувеличени работи. Малките пикли използват това, защото изпитват страх и срам от секса като цяло. "Е, сега ако е кретен? Наркоман? Ако ми направи бебе? Ако боли?" Айде моля, да обичаш, да чакаш ама колко да чакаш и да те правят на маймуна? Вестник ли ш си четете?! Ти винаги можеш да кажеш "Ако ме обичаш, ще ми пуснеш!" по нейната логика.
    Браво на tori - дълбок поклон !

Да, били сме интимни. Аз не бях казал нищо няколко месеца, но си помислих, че може би е дошло времето. Нямам намерения да я оставя, защото не ми е ''пуснала''. Аз съм на 18, а тя на 16.

И аз точно това не можах да разбера и затова се допитах към вас.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Няма формула за колко месеца ще е готова, при всеки е различно. Някои го правят на първия месец, други на шестия, на някои им трябва и година. Били ли сте поне малко интимни? Не я хвърляй директно в джаза, преди това се натискайте, опознайте се така да се каже, доставяйте си орални ласки. Стъпка по стъпка ще се стигне и до този момент от само себе си. Ако я обичаш и наистина искаш да си с нея ще чакаш. А ако тя те обича ще те разбере и ще се опита да го направи възможно най-скоро, но не и преди да е готова. А на колко години сте?
    Да, били сме интимни. Аз не бях казал нищо няколко месеца, но си помислих, че може би е дошло времето. Нямам намерения да я оставя, защото не ми е ''пуснала''. Аз съм на 18, а тя на 16.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Полово зряла е. По закон може да сключва брак, да разжда, значи може да прави и секс. Ако не иска ти си поискай.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Абе хубаво и трябва време, ама какво точно чака да реши...Ще чака 9 месеца сега, ще се оправите след това време, ще сте заедно още 3-4 месеца, ще се разделите и ще почне да се трака с всеки...Все едно бъдещето и ще се реши от първия път.. Така че не я припирай много, но разбери защо иска толкова да изчака, какво я притеснява и т.н.
    >>DjBelev<<

докато спи и го набутай с картофите

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си