Това, че ако я обичаш, ще чакаш, са малко преувеличени работи. Малките пикли използват това, защото изпитват страх и срам от секса като цяло. "Е, сега ако е кретен? Наркоман? Ако ми направи бебе? Ако боли?" Айде моля, да обичаш, да чакаш ама колко да чакаш и да те правят на маймуна? Вестник ли ш си четете?! Ти винаги можеш да кажеш "Ако ме обичаш, ще ми пуснеш!" по нейната логика.
Покажи, че може да ти се разчита. Покажи, че не си с нея зради едното чукане. Обясни, че искаш да се пазите и че ще си достатъчно внимателен. Покажи ѝ, че може да ти има доверие. Не се хвали, не бъди твърде настоятелен, но си знай цената и не се прави на шашав, не се плюнчи.
Не знам що си е решила, че баш 9 месеца като направите, ще спиш с нея. Ненене. Това не се смята, не се планира. Бавно и полека трябва да вървите в някаква посока, заедно! Имам предвид бавно и полека, с малки стъпки да вървите, не от вратата - за краката. Казаха ти - целувки, натискане, орална, петинг... Накарай я сама да си поиска секс в един момент, показвайки що за Пич си.
Но не чакай да се прави на кадъна, увита до деветия месец с чаршафи по главата. Така показваш само, че за едната малка пикла си готов да скачаш, когато ти свирнат. Не. Не си. Не трябва да си.