- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Бахти тъпата печка, как ми се гледаха дузпи... дейъм, ама поне Лузъра падна![]()
Лягам си, стига толкоз със седянките до сто часа.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тотално се сбърках, определено. Да се стигне до отказване чак... Ама помирисах некъф препарат, който смърди на дезинфектант и ми мина. :ддд Почти два месеца ще стане, нямам търпение да се върна там - ще гушкам стените! Чувствам се уморена, искам почивка на някой слънчев плаж. Всъщност не, искам, ако може, много шум и хора наоколо, искам да ме отвличат с водно колело и да крещя, да се смея и да надвикам безпочвените страхове и филми. Сбърквам се!
А сесията е тежка, ебава ми майката. Някой ако смята да учи медицинска специалност, да се замисли много сериозно дали ще му издържат нервите и психиката. :ддд Ако не ги взема тия два изпита, ще умра. А ако ги взема, още веднага ще се наградя с бутилка вино.
И май официално нямам приятели, което пак е тегаво. Може да нямам какво да кажа, но искам да има кой да ми идва на гости на по кафе. Чувствам се самотна като цяло, вероятно малко и аз съм си виновна, де... Ама нека, поне няма да се отвличам от проблемите на другите.
Може би баща ми беше прав и наистина късото ми дойде по-късно от на другите, съответно и ще се задържи повече, отколкото при тях.
Чувствам се прекрасно
Разочарован съм до такава степен че дори незнам как да опиша колко. Незнам как ще се здържи утре. Имам нужда от нови приятели, щот ми се струва че мястото за "най добър" приятел ще се отвори скоро/утре.
Изгубих си партниора в залата, изгубих приятел.
Гадже тая година няма за тоя тъп празник тоя месец.
Мамка му, опасявам се че тая година цялата ще е куцуз в личен план.
Истината е, че се чувствам много мотивирана и че вече съм убедена, че всичко е въпрос на тайм мениджмънт.
Иначе какво да кажа... голяма драма от тяхна страна, хубаво е, че вече не ги приемам сериозно, защото могат само да си мрънкат.Родители. :Д
Наив, да, тайм мениджмънт + план и концентрация. ..
..каквато ми липсва днес, прекрасен е. Но наистина нямам обяснение, освен, че сме две много приличащи си същества. И само дано не ме разлюби толкова бързо, колкото ме залюби, защото на мен ми трябва малко повече време, но пеперудите вече ги има. :Д
Трябва да работя, изостанах зверски от вчера/днес :Д
А, и ми липсваше да излизам с пушач. Обичам вкуса в устата на пушач.
А просто толкова неща има в него и в историята му, няма как да не съм влюбена в такъв мъж.
Мил, прекрасен и джентълмен, никога не се ядосва, но ... не го спира да начупи нечии кокали ако се налага, харесва ми полското влияние/източно-европейското, съчетано с по-западното.
Последно редактирано от NomNomNom : 02-10-2016 на 08:35
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тая прикрита политическа пропаганда ме ядоса. Хубаво е, че се научих кога да си затварям устата, нямаше да е много цветущо.
Иначе денят е доволен. Нищо особено, нито прекалено хубав, нито прекалено гаден, просто доволен.
Уговорих се за петък окончателно, съботните планове също са меко казано приятни и се надявам както ми върви седмицата, да не се отменят и двете.
Ииии искам да го чуя, да си поговорим, а е на работа. :/ И да се прибира най-послееее, искам да го проведем тоя разговор на живо и да го чуя какво мисли по въпроса. Обичам ги тези разговори. :3
Чудя се дали не направих грешка и вината, че се разделихме всъщност е моя. Той ме удари по едно слабо място, за което много добре знаеше, но аз го настъпих в отговор по също толкова болен проблем за него... Писах му след това, защото мразя нещата да остават неизяснени. Той още ми е обиден, но вярвам, че нещата не са приключили. Раздвоена съм между решенията дали да си го върна, или просто да оставя нещата така, защото така е трябвало да стане. Не мога да кажа, че го обичам, много време ми трябва, за да почувствам това чувство, но пък знам, че не е имало друг човек, с който да съм била по-щастлива. Просто нещата станаха твърде бързо и също толкова бързо приключиха.![]()
Ако нямах още 2 месеца и аз бих го направил...
За щастие пародията на сесия приключи, нямам намерение да се занимавам с университета повече. Плащам си таксичката, преписвам си на последната сесия и толкова, няма какво да се занимавам. Започвам личностно подобряване. Почвам фитнес и започвам да се концентрирам върху това да бъда по-решителен и да не мисля толкова нещата. Спирам да взимам всичко толкова присърце, време е да стана един по-позитивен човек.
>>DjBelev<<
Казах как се чувствам, колко ме е страх и как не мога да стоя на тъмно, казах колко са ми изпънати нервите и колко съм уморена. Не завърши добре, каза да си намеря отдушник и после се скарахме. Сега съм на вън, ще се разходя с нея и ще си прочистя главата малко. По-голяма съм от безпочвените си страхове.
Значи, може да не знам какво е incunabula, обаче на картата съм боКМога да назова почти всички области, както и къде се намират и по-важни градове и светилища. Най-вероятно няма да ми трябват чак в такива подробности, но такова излагане като по история не искам да се повтаря.
Последно редактирано от Ewok : 02-10-2016 на 18:39
напълних си weheartit-а с перверзни картинки, не е честно нагона да е най-мощен докато си в цикъл...
аз ако бях от софия досега да съм ти ударил едно...
рамо в преодоляването на тежкия животец
ти на витошка ли работиш бе елоко?
и последно днеска видях КАЛ, сигурен съм
Калине ако четеш, днеска беше ли на спирката на Стамболийски до мола с червено черна раница и псуваше нещо, все едно си си изтървал автобуса
и последно харесвам си софията, прекрасна е, с нетърпение чакам да позабгатея и да си купя мезонетче в иван вазов (може и гарсониерка)
(може и в стрелбище или лозенец :д)
Харесвам лозенец. Хората са малко по-нормални от тези от горния край. Например.
Аз ще отшелничествам седмица и нещо далеч от алергизиращи хора. Не ме е яд, че не можах да отида да гледам алпийските ски на живо заради изпити-мизпити, щото е само европейска купа и то жени. Рядкост е да гледам световната, та кво остава лузърите. От днес до края на уикенда има интересни стартове, та ще съм задоволена. Обмислям и да пропусна лекции, когато е сп по биатлон, но ще видим :д знам, че няма начин да не гледам.
от няколко дена се чувствам много добре със себе си.
май влизам в хипомания![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Философия и въведение в сестринските грижи I - взет. На поправка заради ташак ама взет. При това с две четворки, не с три. Само където се притеснявах. :ддд Както се казва в емблематичната бг рап простотия от Керан "Явно днеска слънцето и на моята улица пекна!" Много си отдъхнах, сега - анатомия в събота и съм 69 направо.
Замислих се, че май ще ми е нужен психолог и ще гледам да уредя нещата, че направо не се трае тая работа. Снощи заспах в 3 и съм парцал, не мога просто повече. Уредих си среща с аверче-психолог, дано малко се поуспокоя.
10-15 минути отдъх и отивам да се похваля на дядо. После май ш спя и с таа мойта ш се видим. Ама как ще одържа, не знам. Амфети ми трябват да се държа будна. :ддд