.

Виж резултатите на анкетата: Какви сте?

Гласували
11. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Атеист

2 18,18%
  • Вярващ

6 54,55%
  • Агностик

3 27,27%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 83

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    От един филм, ще ви задавам въпрос.

Обичате ли майка си? Или братята си, всеки квото има..

Докажете.

Да не вярваш, че има нещо повече от нас? Да вярваш, че всичко се е пръкнало от нищото и цялата еволюция, цялата вселена съществува от само себе си, без никаква по-висша сила, без никакъв разум, без вечна енергия, без уникална трансформация на материята..... Това означава, че сме много примитивни същестества.

Всеки трябва да има правилна вяра. Вяра се нарича, именно защото НЕ ЗНАЕМЕ какво е. Когато разбереш какво е, то тогава ще изгубиш и вярата си, нали? Какво ще стане, ако всички разберем смисълът на живота С ДОКАЗАТЕЛСТВА? Ще си намерим други алтернативи, в които вярваме. Или ще умрем.

Да вярваш в себе си, това не е достатъчно. Не може личността да се поставя над всичко, защото тя не е съвършенна. Кой си ти, че да вярвам в теб? Кой съм аз, че да вярвам само в себе си? Вярвайте и в колективното. Нещо така изгубено в Западната цивилизация. Вярвайте в извънземните.
    Пак казвам аз не "вярвам" в еволюцията...аз знам за нея, само като го прочетох и си представих каква фанатична глупост ще е останалата част...no offence

Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Пак казвам аз не "вярвам" в еволюцията...аз знам за нея, само като го прочетох и си представих каква фанатична глупост ще е останалата част...no offence
    Ти знаеш за една добре развита теория. И вярвам в нея. Не те карам да вярваш на всяка религия, или че сме на 6000 години.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Ти знаеш за една добре развита теория. И вярвам в нея. Не те карам да вярваш на всяка религия, или че сме на 6000 години.
    Малко се разминаваме тук...сега не уточни атеист/ка, агностик/чка или вярващ/а си? Защото не мога да разбера

Цитирай Първоначално написано от krastata Виж мнението
    Малко се разминаваме тук...сега не уточни атеист/ка, агностик/чка или вярващ/а си? Защото не мога да разбера
    Да си Вярващ, не означва, че трябва да си силно религиозно вярващ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си