- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Така ли? Мисля че съм малко по-стар от тебе и в по-лошо положение и мога да ти кажа със сигурност за всички неща, които съм пробвал и НЕ РАБОТЯТ
!!! Но ако щеш давай - пробвай ги и ти да се убедиш лично, като на мен не вярваш!
Много се съмнявам, че това което описваш работи по този начин!
А колко е това "всички"? Това не е процент! Питах те за процента от всички с които си се "запознавал на улицата" без да си ги виждал никога преди и сте стигнали до секс!
Ти да видиш....
Браво, изфука се колко си готин! Нали се сещаш че това няма как да сработи нито при мен нито при КривияМасур. Благодаря ти за даването на неработещи съвети!
Я какво било! А какво стана със "случайните запознанства на улицата"?! Май не работят - здрасти-как-си
! Взе сам да си противоречиш
!
Животът обикновено е такъв - свиквай!
Как става тая работа - да имаш всичко това и да не можеш да забиеш една мадама и нито една поне веднаж да не ти се лепне сама?! Май ни лъготиш за нещо - изобщо не се връзва!
Радвай се ако изобщо стигнеш до там!
Ако наистина има G-Class може и да стане... но не вярвам (че има G-Class или че ще стане)!
Това е мега тъпо да се ходи на заведение сам, но нека G-Class-a и кинтите да са му на помощ!
отиваш на бара и черпиш някоя шаврантия, заговаряте се, казваш и, че имаш G class и готово, ама не при всяка ще стане, щото има и нормални момичета, така че не се отчайвай ако при някои не се получи, ако се пробваш на няколко, ще ебеш 100%, ама все пак не трябва и да си грозен
WTF??!!
Да черпя? Да не съм някакъв педерас бял рицар, че да си давам парите на тия курви. И изобщо не съм грозен, външният ми вид не е никаква пречка, а даже предимство.
първия ти пък като гледам искаш да бъде по специален,а не с някаква курва,за това в случая хич дискотеките не ти ги препоръчвам,нормалните момичета рядко ще ги видиш в дискотека или бар
а и не знам дали ще успееш да си намериш девствено момиче ;д рядко се намират вече...
някъде беше написал,че те заглеждат като пътуваш с обществения транспорт ми това е добре ако някоя ти хареса просто е заговори я.
Стига сте му предлагали с колата си да ходи напред назад така няма да си намери свястно момиче ..
и то първия му път да бъде в колата с няква си пачавра това въобще не бива да бъде така..
не може поне един твой приятел да не познава дори 1 момиче,имаш ли наистина желание ще си намериш.. стегни се малко.
Да, искам да бъде специален, искам да го споделя с момиче, за което също е първият път и е нещо ново и вълнуващо и заедно го изживявамже а не само на мен да ми е интересно (това е все едно да си в копмания която се е напушила и на всички им е кеф и се смеят а един седи трезвен и му е тъпо).
Но времето минава, аз не ставам по-млад и скоро ще бъда прекалено стар за млади момичета които имаш шанс да са девсвтвени, аз вече изпуснах правилната възраст да си изгубя девствеността така че цялото изживяване просто ми се размина... нямам против да е с някоя курва защото просто е срамно и унизително да си девствен на тези години.
Как би ми предложила да ги заговарям? Не мисля, че градския е добро място, в нашите автобуси даже не можеш да си чуеш мислите... И на мене всички ми харесват, 95% от младите момичета които виждам, бих се радвал да съм с която и да е от тях, нямам и не съм в ситуация да съм претенциозен.
И къде ще го срещна това нормално момиче?
Всичките ми приятели си имат гаджета и познават и излизат с момичета.
няма значение,че си на тези години хич не е срамно .. поне за мен
сегашния ми приятел е на 22 след няколко дни прави 23 и той беше девствен просто той е е искал да спи с някоя която не обича каза че е чакал подходящата.. Аз си умрях от кеф защото предпочитам да е девствен и да няма опит от колкото да е спал не по малко от 10 и аз да съм поредната нали аз не бях девствена имах и други 2 сериозни уж връзки преди него едната беше 2 години почти а другата 3 годишна .. той ми е 3тия но на него това не му пречи не съм няква курва не давам от първият път нито първия месец :Д трудно ще намериш девствена за това можеш да излезеш и с момиче което не е но бройката му не е голяма ... ако ме разбираш щом в автобусите не можеш разходи се в някой парк поседни някъде когато е хубаво времето де .. все ще изникне някое момиче .. сега можеш да излезеш вместо да си стоиш сам .. иди пий някъде кафе с някой приятел може да стане чудо.. нищо не се знае
Последно редактирано от tajni4kyyy1 : 02-11-2016 на 20:12
Не си жалък, щото си девствен, а си девствен, щото си жалък. И не всички, които са девствени, са такива, защото са жалки. Има различни причини.
Говори каквото искаш... но причината да съм девствен е, че нямам абсолютно никакъв контакт с момичета... преди да отида в мъжко училище, когато бях сред момичета много ме харесваха и имаше момичета които искаха да съм им гадже и да ме чукат... но тогава бях тъп на куче и сам се изиграх
Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).
намират се и такива,които да не им дреме опитен ли е или не,всичко се научава не е трудно
Глупак, винаги изключенията са по-малко спрямо множеството, което е просто като теб. С твоята биология трябва да си разбрал, че човешкия мозък е по-сложно устроен и не всичко е животински инстинкт.
Какво си учил по биология бе, биолога. Средно задължителната подготовка до 12 -ти клас я махнем. Студент ли си? 1 и 2 годиниа в унито се учи буквално преговор с допълнения.
Разкажи ни няколко лабораторни метода, разкажи за микроскопите и пособията на бързо, които микробиолози използват? Публикувай си научния труд, някакъв реферат, някакво изследване.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 02-12-2016 на 10:36
Земи почети малко и това се прави на голям в нета, лайнар.
С Е Р Т И Ф И К А Т
С настоящия документ, потребителят tajni4kyyy1 официално се признава за изключение!
Приложени документи:
1 искрена и лична декларация.
Абсолютно вярно и съм 100% съгласен с това!
Я пак?!
Малко съм объркан от взаимно-противоречащите ти изказвания, би ли обяснил?! Последно хората различни ли са или имаме едно голямо, сравнително еднакво множество и малки и редки изключения? А
?
Недей сам да си противоречиш - така объркваш по-глупавите хора (като нас девствените), а по-умните веднага ще разберат какъв си...
П.С. Не си трий или променяй мненията нека всички да те видят какъв си, освен ако не те е срам от теб самият!
Хайде втория глупак.
Само още един липсва, да станете тримата глупаци.
Да, хората са различни. Сравнително голямото множество курвълък не ме интересува. Но не мисля, че дори на множеството му прави огромно негативно впечатление това дали някой е девствен. Освен, ако не го показвате във вид на депресирано състояние. Повечето хора действително свързват девствеността с някакви съществени проблеми - социални, патогенни, лошо детство. Но това е само в началото, на пръв поглед. Нима всички са толкова тъпи, че веднагически да те изхвърлят от средата си, само заради тази новина? А още по-смешно ще бъде, ако това се случи след дълго запознаноство.