Снощи за първи път тройка с две момчета. Яко разбиващо, но все още не знам къде съм . Първо се редуваха и после сандвич. Лудо е на сандвич, супер яко!
Първоначално написано от Melly_ Снощи за първи път тройка с две момчета. Яко разбиващо, но все още не знам къде съм . Първо се редуваха и после сандвич. Лудо е на сандвич, супер яко! Отговори на лично де... Инече по темата не съм,но бих пробвал.
Първоначално написано от mutuzubara Отговори на лично де... Инече по темата не съм,но бих пробвал. Ахахахахаха. Глупак. Това е трол чекиджия.
Първоначално написано от solo_ Ахахахахаха. Глупак. Това е трол чекиджия. и двамата са чикиджии
Първоначално написано от Животно и двамата са чикиджии И тримата и тримата. Първоначално написано от solo_ Ахахахахаха. Глупак. Това е трол чекиджия. Жалко, че не мога да стигна теб колкото и да се опитвам!
Първоначално написано от Melly_ И тримата и тримата. Жалко, че не мога да стигна теб колкото и да се опитвам! Ти знаеш ли че аз не съм добре ? защо се засягаш от написаното, след като като съм го написал може да съм бил под въздействието на вещества
Правила