Първоначално написано от inewton И мен ме е нападал петел. Оттогава имам кокошкофобия или както там се казва. така е, петела е истински мъж.
Първоначално написано от defender така е, петела е истински мъж. Не говори глупости! И не ми приписвай твои девиации.
Първоначално написано от inewton Не говори глупости! И не ми приписвай твои девиации. ми що, за кокошките е мъж бе. аз не го казах за да те обидя.
Първоначално написано от defender ми що, за кокошките е мъж бе. аз не го казах за да те обидя. Аз казвам, че жените му не са били застрашени от мен по никакъв начин.
Първоначално написано от inewton Аз казвам, че жените му не са били застрашени от мен по никакъв начин. откъде знаеш, щом кодкодякат. Той петела ги усеща по сърдечния ритъм дали са притеснени.
Първоначално написано от defender откъде знаеш, щом кодкодякат. Той петела ги усеща по сърдечния ритъм дали са притеснени. Може и да са били разгонени, не знам. Много разбираш нещо от кокошки. Съмнително е.
Първоначално написано от inewton Много разбираш нещо от кокошки. Ми щото имаше един период, дето ходих по-често на дискотека, а там беше пълно с такива. Неизбежно е.
Правила