Първоначално написано от divergent Йееей! Благодаряяя А защо ти е изобщо да се запознаваш с девианти като нас?
Първоначално написано от inewton А защо ти е изобщо да се запознаваш с девианти като нас? струвате ми се що годе нормални, изразявате си мнението открито, от начина ви на изразяване долавям интелигентност може би...
Първоначално написано от divergent струвате ми се що годе нормални, изразявате си мнението открито, от начина ви на изразяване долавям интелигентност може би... Само чакай Соло да види това, да видиш как кутията ти ще се напълни с ЛС-та.
Първоначално написано от inewton Само чакай Соло да види това, да видиш как кутията ти ще се напълни с ЛС-та. получих вече няколко, но на еротична тематика
Първоначално написано от divergent получих вече няколко, но на еротична тематика ХАХАХАХАХАА
Първоначално написано от inewton А защо ти е изобщо да се запознаваш с девианти като нас? Сигурно е девиант подобен на теб, Нютоне.
Първоначално написано от espаdа Сигурно е девиант подобен на теб, Нютоне. И ти ли, Бруте!?
Първоначално написано от inewton И ти ли, Бруте!? Защо ме наричаш Брут? Аз не се казвам така и не съм предател!
Правила