Въпрос: Годината не е ли 2015?
Първоначално написано от Indistinct Въпрос: Годината не е ли 2015? Има и емисия '92.
Първоначално написано от inewton Има и емисия '92. Значи е един от двата варианта.
Първоначално написано от Indistinct Значи е един от двата варианта. Bapиантите са повече от два.
Първоначално написано от inewton Bapиантите са повече от два. Но най-вероятно е да е един от тези два варианта.
Първоначално написано от Indistinct Но най-вероятно е да е един от тези два варианта. Това е друг въпрос. Аз защо още не съм виждал монета от 2 лв. '15!?
Първоначално написано от inewton Това е друг въпрос. Аз защо още не съм виждал монета от 2 лв. '15!? Сега защо спамиш с тоя триглав змей ? направете си тема в кофата и стига сте говорили такива неща в такава тема то вече има готов чат
Първоначално написано от inewton Това е друг въпрос. Аз защо още не съм виждал монета от 2 лв. '15!? Не мога да ти отговоря на този въпрос. От седмица една такава монета ми седи в портмонето, но не съм попадала на други.
Първоначално написано от inewton Има и емисия '92. inewtone, защо поддържаш тази злоба ?
Първоначално написано от solo_ inewtone, защо поддържаш тази злоба ? Каква злоба, аmice?
Първоначално написано от inewton Каква злоба, аmice? нищо, нищо...
Първоначално написано от inewton Има и емисия '92. и 69 та
Правила