Първоначално написано от Indistinct Отново нарушава думата си. Не разбирам, защо човек казва нещо, като не може да го спазва. Ти друга работа нямаш ли си?
Първоначално написано от inewton Ти друга работа нямаш ли си? Неудобно ли ти стана?
Първоначално написано от Indistinct Неудобно ли ти стана? Неудобно ???? - https://www.youtube.com/watch?v=6ySuvIub4iA
Първоначално написано от Indistinct Неудобно ли ти стана? Неудобно? От теб? Ахахахаха. Познаваме се все пак.
Първоначално написано от inewton Неудобно? От теб? Ахахахаха. Познаваме се все пак. Неудобно, че си престъпил думата си. Мен няма къде да ме забъркваш, в това участват само ти и твоята съвест.
Първоначално написано от Indistinct Неудобно, че си престъпил думата си. Мен няма къде да ме забъркваш, в това участват само ти и твоята съвест. Хайде да не спамим темата.
Първоначално написано от inewton Хайде да не спамим темата. inewtone остави тоя змей)!
Първоначално написано от solo_ inewtone остави тоя змей)! Тя е добро момиче по принцип, ама явно нещо й прещрака.
Първоначално написано от Indistinct Неудобно, че си престъпил думата си. Мен няма къде да ме забъркваш, в това участват само ти и твоята съвест. Кви конфликти стават тука ?
Първоначално написано от LoveInfect Кви конфликти стават тука ? това са лични неща и аз няма да ти кажа както ти не ми казваш
Първоначално написано от LoveInfect Кви конфликти стават тука ? Никакви. Indistinct се опитва да ми напомня разни неща.
Първоначално написано от inewton Никакви. Indistinct се опитва да ми напомня разни неща. ПИСАХ ТИ ПО СКАЙПА ЗА DREAMWALKER КАЖИ И !!! НЕ СЕ ПРАВИ ИНКОГНИТО И ЕЛА ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА !!!! Ти змия долна !!! -Не се занимавай с inewton !!!
Правила