.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Нито пуша, нито пия. Но трябва да призная, че в миналото съм пушил, и не само цигари. А ти? А други пороци?
    Пия рядко в умерени количества и никога не смесвам алкохол! не съм пушач, но съм палила няколко пъти, последно на нова година беше. Два пъти наргиле. Веднъж пура. Ама преди време беше, не вярвам да съм задържала вредни вещества в себе си и до днес. Вредни навици нямам общо взето.

Супер фен Аватара на corbV2
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Пия рядко в умерени количества и никога не смесвам алкохол! не съм пушач, но съм палила няколко пъти, последно на нова година беше. Два пъти наргиле. Веднъж пура. Ама преди време беше, не вярвам да съм задържала вредни вещества в себе си и до днес. Вредни навици нямам общо взето.
    Не звучи никак зле. Но аз така или иначе нямам нищо против пороците, ако всичко е в рамките на разумното. Дори бих се радвал да споделим някоя-друга порочна практика. Последното прозвуча двусмислено, но няма скрит подтекст.

Мега фен Аватара на divergent
    Не звучи никак зле. Но аз така или иначе нямам нищо против пороците, ако всичко е в рамките на разумното. Дори бих се радвал да споделим някоя-друга порочна практика. Последното прозвуча двусмислено, но няма скрит подтекст.
    Прав си, хубаво е да има от всичко, но с мярка. Точно така, никакви скрити помисли, трябва всичко да си се казва открито.

Banned Фен
    Свалка тип "4-ти клас". Нямам какво повече да добавя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си