- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върна бившия?
ЗдравейтеПреди 8-9 месеца в квартала ми дойде едно момче,ще го наричам Мартин, понеже ми е трудно без някакви имена.Когато се прибрах започнахме да си пишем и тогава разбрахме,че се харесваме и станахме гаджета.Ходихме близо 6-7 месеца и тогава най-добрия му приятел започна да ме сваля,него ще наричам Иван.И после незнайно как се влюбих и в Иван.Скъсах с Мартин и станах гадже с Иван.Разбрах,че Мартин ме е харесвал още 3 месеца след раздялата ни.Първият месец с Иван беше чудесен,но след това започнахме да се караме все по-често и по-често,и тогава разбрах от негов приятел,че харесва друга.Той я доведе в квартала,казвайки ми че са само приятели, но се държеше много гадно с мен докато тя беше с нас, обаче след като тя си тръгна, Иван започна да ми се подмазва.
След време ние се скарахме и скъсахме...после пак се събрахме и пак скъсахме.След като Мартин разбра това ми предложи отново да сме гаджета,но аз отказах понеже не бях готова за връзка,тъй като още харесвах Иван,но Иван продължи напред и само 4 дни след като скъсахме той си намери друга.
След 2 месеца започнах отново да си връщам чувствата към Мартин ,но той явно не изпитваше същото, защото един ден с общи приятели на мен и Иван излязохме и Иван беше там и ми каза,че Мартин харесва друга.Друг негов приятел го потвърди и сега се чудя какво да правя!
Моля помогнете! Искам да си го върна... обичам го! Знам че сгазих лука, но бях подведена от емоциите ми. Благодаря предварително!
Ку*венски истории. Тоя я зарязал, оня я зарязал... Нас какво ни засяга!?
Мен ме засяга!
Сега ще го прочета, само да си обеля мандарините
Виж ся... такива като тебе не искам хич даже да ми разглеждат темите, камо ли да ми отговарят! Щом не те засяга не чети форума! Щом си паднал толкова ниско, че да обиждаш жена по този начин, няма кой теб да уважава! Не се прави на големия тежкар, щото много добре знам що за стока са такива като теб. Моля напусни :*
На колко сте?
От два стола си паднала на земята. Нищо неочаквано. Според мен е по-добре да забравиш и двете момчета. Ще си намериш друг, но гледай и него да не го зарежеш по такъв начин.
Миличка, той е женомразец ! НЕ му обръщай внимание за да си добре.
inewton - Пак ли те прехванаха ?
inewton бил много злобен! :X Възмутително!
Даринче, сега явно си във възраст/период в който лесно се влюбваш и това е проблема.
Все някой ден ще намериш вечната любов!
Не обръщай внимание на inewton ! - Той се е комплексирал защото има един Sikim в неговия дом и той му пречи да бъде мил, а не груб
Последно редактирано от solo_ : 02-20-2016 на 20:24
Първо-не съм дете. Второ- ти явно не знаеш какво са истински чувства, затова си мълчи и се върни обратно в дупката от която си изпълзял. Не се “начеквам“ на никого, а и това си е лично МОЙ избор! Ти кой знае през колко легла си минал, но няма да се заяждам и да падам на нивото ти.
Не се заяждах, но такива като него ме дразнят адски много, затова....
inewton - Стига си се правил на интересен
всички те гледахме но вече не си интересен! Ти си един от всички, обикновен си и нищо повече от човек (нисша цивилизация)
за това стига си се правил на света вода не напита а вземи и прояви уважение!
-И после се чудиш защо си гаден
Соло се развихри. Станал си много толерантен бе, адаш.![]()