- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си жена
Аз съм доста открит човек, когато има смисъл от това. Просто с някои хора не си струва да си. Всъщност преди бях доста прикрит и затворен в себе си, но постепенно се промених, като от известно време полагам решителни усилия в тази посока. Все още ми е трудно да съм напълно открит, когато трябва да се кажат трудни и неудобни неща. И съм малко непохватен тогава, когато е по-добре да се замълчи, а аз не го правя. В добавка към непохватността, развих и нещо като гузна съвест, и чувствам, че е нередно да не си кажа всичко. Но мисля, че почти съм го оправил това. Понякога наистина е полезно да се замълчи, за да се избегнат неприятни ситуации и излишно напрягане на обстановката. Ти какво мислиш? И ти самата как се определяш?
Това беше много бадас...харесва ми.
corb, добро момче си, но не си давай празни надежди с момичета по чатове, които дори не си виждал. В крайна сметка е важно дали на живо ще си паснете. В момента хабиш време. Вместо да си навън с реален човек.
Преди бях доста несъобразителна в това отношение, създавала съм много поводи за интриги, но някъде в началото на гимназията сякаш изведнъж пораснах на акъл и вече много добре знам кога трябва да си мълча и кога да говоря. По същия начин съм и с информацията за себе си. Умея да преценявам доколко да се открия пред човека отсреща. Мога да оставя впечатление у някого, че ме познава супер добре и знае всичко за мен, а в същото време въобще не съм разкрила подробности.
Кораба се опитваше да ти каже, че тъй както си го намислил - няма да стане. Толкова ти липсва одобрението на другите (и те разбирам/е), че съвсем логично се хвана точно за това, като удавник за сламка и въобще не обърна внимание на по-съществените неща.
И на мен да звънне - току виж намерил някоя и за мен![]()
!
корб, ти сериозно ли?
Не знам само момичето ли се гъбарка или и ти също?
Ех, наивни хора, не усетихте ли, че темата е просто проформа? Смисъл стана малко очевидно май ;д.
Точно, че започна да става очевАдно, ама знам ли... Всякакви индивиди бродят тук.![]()
^ Ъ, за едно и също нещо ли говорим? Ще си замълча, че май и без това доста издадох ;д. Който разбрал, разбрал.
Трябваше да си траеш, за да се чувстват зрителите специални и да си мислят, че получават информацията на живо предаване...
И аз си търся много работи, но няма, такъв е живота... колкото и да се дъвче, където и да било, това е действителността,
някои си търсят нещо, други не си търсят, трети и те не знаят какво искат... кръговрат.
![]()
Откъде я изрови тая тролска тема бе, болен? ;д
You're tryin' to be different, that makes you no different
Забелязал съм, че жените обикновено не проявяват интерес към мъже, които знаят, че могат да имат когато си поискат, ако обаче някой не могат да го имат много се нахъсват да го съблазнят!!!