Интересна тема. Бих казал, че доста момчета, даже и мъже са така и момичета има също

. Мога да добавя, че имам позната, която все от латино танците си намира приятели. Ето ти и идеята, иди на латино танци. Дискотеките и чалготеките, са най бързите ( но винаги можеш да пак да останеш на сухо ) и не винаги са по ефтини от курви. Добави вход , питиета и още какво ли не и ето ти 30 лв +. Платените ( не, че съм пробвал , но предполагам ) 2 дена ще ти е добре и след това се връщаш в същото положение, даже по лошо: ще се чудиш дали не си лепнал. Кой обаче знае, може пък да се влюби в теб. Сайтовете за запознанства са скръб ( там освен геиове " с извинение ама такива ми пишат ) то по-добре от този форум се пробвай

. Другото е през лятото излизаш в по късните часове, но трябва да имаш някаква физика за привличаш запознанства. Сядаш с по една книгна някъде по централните градинки/ улици където има повече момичета и виждаш дали те огледжат. Сега, това не значи, че сеска ти е вързан. Най бързия начин си е платената. За нещо сериозно ти трябват социални контакти. Парите, не може да са ти все оправдание, ако ти трябват пари, започвай работа да си търсиш като вскякъв, дори и охранител ( по-добре от мкдоналдс, въпреки, че в мдконалдс има много момичета).

Да добавя от танците и на тия мероприятия има хора който може и да не ти допаднат, а лошото е,че живота те въвлича в такива ситуации