Цитирай Първоначално написано от Omega Виж мнението
Интересна тема. Бих казал, че доста момчета, даже и мъже са така и момичета има също . Мога да добавя, че имам позната, която все от латино танците си намира приятели. Ето ти и идеята, иди на латино танци. Дискотеките и чалготеките, са най бързите ( но винаги можеш да пак да останеш на сухо ) и не винаги са по ефтини от курви. Добави вход , питиета и още какво ли не и ето ти 30 лв +. Платените ( не, че съм пробвал , но предполагам ) 2 дена ще ти е добре и след това се връщаш в същото положение, даже по лошо: ще се чудиш дали не си лепнал. Кой обаче знае, може пък да се влюби в теб. Сайтовете за запознанства са скръб ( там освен геиове " с извинение ама такива ми пишат ) то по-добре от този форум се пробвай . Другото е през лятото излизаш в по късните часове, но трябва да имаш някаква физика за привличаш запознанства. Сядаш с по една книгна някъде по централните градинки/ улици където има повече момичета и виждаш дали те огледжат. Сега, това не значи, че сеска ти е вързан. Най бързия начин си е платената. За нещо сериозно ти трябват социални контакти. Парите, не може да са ти все оправдание, ако ти трябват пари, започвай работа да си търсиш като вскякъв, дори и охранител ( по-добре от мкдоналдс, въпреки, че в мдконалдс има много момичета). Да добавя от танците и на тия мероприятия има хора който може и да не ти допаднат, а лошото е,че живота те въвлича в такива ситуации
Благодаря за дадените идеи като цяло са добри и може и да помогнат все на някого! Мен в танците не ме бива особено, по дискотеки не ходя, защото първо няма с кого, а сам някъкси не върви, а и както ти сам каза ти излиза горе долу колкото и да отидеш на курва+че в 9 от 10 случая може и никоя да не ти върже, вярно е пък, че ще изпиташ какво е да те харесат теб, а не парите ти, а може и да завържеш нещо с някоя и за по-дълго, но с дискотеките до тук не ми се е получавало до сега колкото и да съм ходил! Сайтовете тук сме на едно мнение, а от форума до сега резултата е същия! Проблема точно идва от проблема в социалните контакти, а дори да завържа такива се оказва, че момичето или си има приятел или просто попадам във фриенд зоната, което значи, че явно не ги привличам за друго! Аз все пак намирам от време на време нови запознанства, ама явно не достатъчно или не правя нещо правилно! В свалките и флиртовете не ме бива особено нито пък разпознавам, кога някое момиче ме е харесало, не и разчитам сигналите! Та, така при мен!