.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Аз си реших проблема като избягах от България. Обмислял ли си този вариант ?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Аз си реших проблема като избягах от България. Обмислял ли си този вариант ?
    Strashen suvet

Въпреки, че темата е стара напоследък се наблюдава доста често трудности при намиране на работа. Аз четох доста при моето ппърво кандидатстване и мога да посетветвам следното:

Направи си хубаво СВ(Не Europas)
    Бъдете уверени
    Проучете компанията
    Задайте им въпроси на края на интервюто

Тука има още доста полезна информация относно кандидатстването за работа: http://www.globalmarkets.bg/obshtest...BE%D1%82%D0%B0

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от HristoBabrikov Виж мнението
    Въпреки, че темата е стара напоследък се наблюдава доста често трудности при намиране на работа. Аз четох доста при моето ппърво кандидатстване и мога да посетветвам следното:

Бъдете уверени
    Проучете компанията

Тука има още доста полезна информация относно кандидатстването за работа: http://www.globalmarkets.bg/obshtest...BE%D1%82%D0%B0
    Ми то как да си намериш работа като ти тъпчат главата с глупости от типа ''млад специалист'' .
    Аз работа в една от най-големите ветеринарни клиники в България и единствения документ който трябваше да представя беше дипломата си.
    Всичко друго съм го правил очи в очи с много стискане на зъби.

Пък вие си пишете СВ-та и стойте пред компа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от HristoBabrikov Виж мнението

Бъдете уверени
    Проучете компанията

Ми то как да си намериш работа като ти тъпчат главата с глупости от типа ''млад специалист'' .
    Аз работя в една от най-големите ветеринарни клиники в България и единствения документ който трябваше да представя беше дипломата си.
    Всичко друго съм го правил очи в очи с много стискане на зъби.

Пък вие си пишете СВ-та и стойте пред компа
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си