- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между бивши?
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Не очаквах темата ми да придобие такъв интерес, поласкана съмЕвала ви давам на тези, които са си останали приятели с бившите си, честно. Аз лично не мога да разбера от какво се поражда омразата между бившите./освен, ако не ми е изневерил никога не бих намразила бившия си/.
Кофти раздяла, за кво друго да се мразят?! Боой, изневяра, лъжи... Такива неща.
Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай
Ми като за начало, ако ще и месец да съм била с някого пак ще изпитвам нещо към него, дали чувствата са приятелски или не, няма значение. И второ аз не съм от момичетата, които ще тръгнат с всеки срещнат, само и само, за да не са сами => съм била с него, защото съм изпитвала нещо, не заради пари или тем подобни глупости.
Личи ти селския манталитет и без да го казваш.БРАТ.![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
минке, наистина си ебати селянката, що лъжеш, че си от София
минка е кореняк софиянка... от понеделник до петък, събота и неделя си е от село
Когато ти знаеш, че с един човек си просто приятел,не смятам,че трябва да спираш контакт с нея/него,само защото настоящето ти гадже не е окей с това..Още повече,когато този човек не те тласка към лоши неща,а точно обратното.Аз няма да си оставя приятелите заради жена..Както аз съм търпял петте и малоумни приятелки с по 5 мозъчни клетки в главата,където от сутрин до вечер темата им е " Тая няма айфонче,начи е никоя", значи и тя може.Бих спрял контакт, ако наистина има нещо повече м/у нас и това би повлияло отрицателно на връзката ми.
Хахах, нда, шАфьорите на БМВта нямали идея дали извън сервиза има живот. Това на страна ама си има и хора, които не рискуват чуждия живот заради собствения си кеф и го правят на места, където няма в какво да се смачкат. Отделно няма по-хубава миризма от тая на току-що изпечени гуми, които баща ти е сменил оня ден тайно от теб, щот си е правил кефа с твойта кола. :ддд
Спред мен не може да има приятелство между бивши защото все от единия или другия ще има чувства
Аз съм само на "здравей здрасти" с бившите ми просто познати но чак приятели не
Няма такъв филм като "просто приятелство" между бивши. Как бихте се чувствали вие, ако половинката ви излиза с някого с когото знаят телата си на изуст и са обменяли телесни течности редовно в продължение да години? Не ми казвайте, че сте напълно окей, защото ще излъжете само себе си.
Първо, взаимоотношенията между разделила се двойка зависят от прекалено много неща, няма еднакви случаи - всеки сам избира дали иска да има някога приятелско отношение с човека, разбил сърцето му или онзи, който е останал "разбит". Аз винаги съм твърдяла, че ако скъсат с теб и те оставят, ти трябва време, надали ще ти е приятно да гледаш другия колко е щастлив без теб, нека бъдем честни. Има го онзи "no contact" период, в който нито търсиш човека, нито го следиш къде ходи, какво прави... да не обсъждаме взирането 24/7 по негови социални мрежи. Иначе, ако си много разочарован/а от бившия/бившата си, защото си очаквал/а много по-различно поведение, а той/тя се е държал/а по много неподходящ начин с теб и чак тогава си разбрал/а каква/какъв е, тогава пък изобщо не търси приятелството, веднъж видял/а неговите/нейните лоши черти, постоянно ще се чудиш лъже ли те, не те ли... надали ще водите приятни взаимоотношения, а има и адски подли хора, така че, разбрахте ме. Иначе, ако сте разбили сърцето на някого, просто го оставете той сам да си реши дали иска нещо или не, а не започвайте да му се бутате постоянно за приятелство, случвало ми се е, след втория път започва да звучи прекалено фалшиво и човекът ще реши, че не съжалявате изобщо, а мислите само как да спрете да изпитвате вина относно случилото се.
Хахах, няма лошо. Лошото е, че вече не можем да си правим кефа...