.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества
    аз съм си супер доволен, ти постоянно мрънкаш

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Напротив аз си обичам живота,обаче всички като теб и животното сте смотаняци,недоволни от живота и мрънкащи същества
    И как пък разбра,че съм недоволен или ти засегнах егото?Имам пари,имам семейство,имам къща,имам кола,имам приятели?Що ми е една такава руса вещица като теб да ми трови живота с истериите си?
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Голям фен
    Не очаквах темата ми да придобие такъв интерес, поласкана съм Евала ви давам на тези, които са си останали приятели с бившите си, честно. Аз лично не мога да разбера от какво се поражда омразата между бившите./освен, ако не ми е изневерил никога не бих намразила бившия си/.

Мега фен Аватара на tori
    Кофти раздяла, за кво друго да се мразят?! Боой, изневяра, лъжи... Такива неща.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Всъщност, дрифтът е един от най-безопасните моторни спортове. Там скоростта е сравнително ниска в повечето случаи.
    А и е по-забавен начин да си погубиш живота, отколкото да се мъчиш да си приятел с бившата.
    Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
    Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Първо казах коли, второ не разбрах, защо се заяждаш с мен. Или и ти си от онези дълбоко депресирани, дето мразят всичко и всички. Има и друг вариант, да си едното нищо в реалния живот/ превод: леке/, 'ма да ми се правиш на готин тук, опитвайки се да настъпиш нечии чувства.
    Пс: Не си оставям магарето в калта, тъй че внимавай
    Разкри ме. :/
    Обаче магарето ти е доста в калта, след като споменаваш "чувства" в тема за бивши.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Разкри ме. :/
    Обаче магарето ти е доста в калта, след като споменаваш "чувства" в тема за бивши.
    Ми като за начало, ако ще и месец да съм била с някого пак ще изпитвам нещо към него, дали чувствата са приятелски или не, няма значение. И второ аз не съм от момичетата, които ще тръгнат с всеки срещнат, само и само, за да не са сами => съм била с него, защото съм изпитвала нещо, не заради пари или тем подобни глупости.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    И как пък разбра,че съм недоволен или ти засегнах егото?Имам пари,имам семейство,имам къща,имам кола,имам приятели?Що ми е една такава руса вещица като теб да ми трови живота с истериите си?
    Споко брат мойто его няма как да го засегне някой...то е без покритие както и нямам скруполи

Личи ти селския манталитет и без да го казваш.БРАТ.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

минке, наистина си ебати селянката, що лъжеш, че си от София

минка е кореняк софиянка... от понеделник до петък, събота и неделя си е от село

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    минке, наистина си ебати селянката, що лъжеш, че си от София
    Да ти снимам ли личната си карта
    Селянчето си ти говедо мръсно селски пръч ;d

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от TROLLDADLOLCAKE Виж мнението
    Имах си.Не беше много окей с това..Но пък това си беше лично неин проблем.
    доста ти е пукало за нея, щом си е било лично нейн проблем

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    доста ти е пукало за нея, щом си е било лично нейн проблем
    Когато ти знаеш, че с един човек си просто приятел,не смятам,че трябва да спираш контакт с нея/него,само защото настоящето ти гадже не е окей с това..Още повече,когато този човек не те тласка към лоши неща,а точно обратното.Аз няма да си оставя приятелите заради жена..Както аз съм търпял петте и малоумни приятелки с по 5 мозъчни клетки в главата,където от сутрин до вечер темата им е " Тая няма айфонче,начи е никоя", значи и тя може.Бих спрял контакт, ако наистина има нещо повече м/у нас и това би повлияло отрицателно на връзката ми.

Мега фен Аватара на galaxy29
    мхм, рядко си заслужава

Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Отказах го от цигарите и от желанието му да се блъсне някъде с тази кола. Нищо друго, но може би съм го променила, знам ли. И сега ми е много съвестно за него, че остана сам. Нищо че най-добрият му приятел му наговорил куп глупости по мой адрес, аз пак го насърчавам да се сдобрят. Много объркано ми стана, извинявам се, ако съм го написала неразбираемо, защото имам много неща за казване просто и не знам откъде да започна
    Горкичкият ;( защо си го отказала от колите той като чист и съвестен гражданин на България и маняк на дрифта като всички българи нямаше да стигне по далеч от гаража на майстора който ще му оправя умрялата е30-ка с която мисли че ще прави дрифт.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от MistarTroll Виж мнението
    Горкичкият ;( защо си го отказала от колите той като чист и съвестен гражданин на България и маняк на дрифта като всички българи нямаше да стигне по далеч от гаража на майстора който ще му оправя умрялата е30-ка с която мисли че ще прави дрифт.
    Хахах, нда, шАфьорите на БМВта нямали идея дали извън сервиза има живот. Това на страна ама си има и хора, които не рискуват чуждия живот заради собствения си кеф и го правят на места, където няма в какво да се смачкат. Отделно няма по-хубава миризма от тая на току-що изпечени гуми, които баща ти е сменил оня ден тайно от теб, щот си е правил кефа с твойта кола. :ддд

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спред мен не може да има приятелство между бивши защото все от единия или другия ще има чувства

Аз съм само на "здравей здрасти" с бившите ми просто познати но чак приятели не

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Няма такъв филм като "просто приятелство" между бивши. Как бихте се чувствали вие, ако половинката ви излиза с някого с когото знаят телата си на изуст и са обменяли телесни течности редовно в продължение да години? Не ми казвайте, че сте напълно окей, защото ще излъжете само себе си.

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi Виж мнението
    Няма такъв филм като "просто приятелство" между бивши. Как бихте се чувствали вие, ако половинката ви излиза с някого с когото знаят телата си на изуст и са обменяли телесни течности редовно в продължение да години? Не ми казвайте, че сте напълно окей, защото ще излъжете само себе си.
    точно !!

Първо, взаимоотношенията между разделила се двойка зависят от прекалено много неща, няма еднакви случаи - всеки сам избира дали иска да има някога приятелско отношение с човека, разбил сърцето му или онзи, който е останал "разбит". Аз винаги съм твърдяла, че ако скъсат с теб и те оставят, ти трябва време, надали ще ти е приятно да гледаш другия колко е щастлив без теб, нека бъдем честни. Има го онзи "no contact" период, в който нито търсиш човека, нито го следиш къде ходи, какво прави... да не обсъждаме взирането 24/7 по негови социални мрежи. Иначе, ако си много разочарован/а от бившия/бившата си, защото си очаквал/а много по-различно поведение, а той/тя се е държал/а по много неподходящ начин с теб и чак тогава си разбрал/а каква/какъв е, тогава пък изобщо не търси приятелството, веднъж видял/а неговите/нейните лоши черти, постоянно ще се чудиш лъже ли те, не те ли... надали ще водите приятни взаимоотношения, а има и адски подли хора, така че, разбрахте ме. Иначе, ако сте разбили сърцето на някого, просто го оставете той сам да си реши дали иска нещо или не, а не започвайте да му се бутате постоянно за приятелство, случвало ми се е, след втория път започва да звучи прекалено фалшиво и човекът ще реши, че не съжалявате изобщо, а мислите само как да спрете да изпитвате вина относно случилото се.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Отделно няма по-хубава миризма от тая на току-що изпечени гуми, които баща ти е сменил оня ден тайно от теб, щот си е правил кефа с твойта кола. :ддд
    Ааа тва беше добро не го знаех,добавям си го в списъка с лафове

Мега фен Аватара на tori
    Хахах, няма лошо. Лошото е, че вече не можем да си правим кефа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си