.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Как да си намеря прителка с пари?

Здравейте, девствен съм и никога на съм имал приятелка, но въпреки това не съм идиот и никога оставям хората да ми се качват на главата и да ме правят на идиот.. дори малко.

Знам че такава връзка не е хубаво и като цяло не е хубаво да си с такова момиче... но не е като че имам какъвто и да е избор а това ще е по-добре от нищо.

Наистина много, ама много се вбесявам като чета и слушам как само ти трябват пари и ще си "гоуемиа ебач"... това изобщо не е истина. Аз съм момче което има пари и карам хубав автомобил (G-Class) а никога не съм и докосвам момиче.. камо ли пък целувал... та за мен това е по невъзможно от каквото и да е друго на света

Айде като толкова знаете кажете ми какво да направя за да уполозотворя тези пари.

Супер фен
    Има толко пикли дето ще бъдат с теб само за парите дори да си най-грозният и старият....та нас ли питашВсяка първа ще ти се метне на пръча за парите...

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Има толко пикли дето ще бъдат с теб само за парите дори да си най-грозният и старият....та нас ли питашВсяка първа ще ти се метне на пръча за парите...
    Само дето изобщо не е така... ако беше истина щях да си имам приятелка. Аз изобщо не съм грозен или стар.

При мен проблема не е че не ме искат момичетата.. никога не съм бил отрязван.. а това че няма такива момичета които да не ме искат или искат... то няма никакви момичета

Супер фен
    Може би правиш нещо не както трябва или пък държанието

Може би правиш нещо не както трябва или пък държанието
    То е ясно че не правя нещо както трябва за да съм в ситуация на моите години да не съм и докосвал момиче...

Държанието ми си е както трябва, не това е проблема, как ще ми е проблем държанието като даже няма момичета с които да има как да се държа (да комуникирам)... даже във фейсбук нямам момичета

Супер фен
    Еми намери си ,запознай се,който търси намира... имаш нет действай

Мега фен Аватара на baby_baby
    прятелка с пари?

и защо ти е?

Парите не са всичко важен е характера

Супер фен
    Например:
    elmaz.com
    Там има стари лелички сигурно има и такива с пари

Не не май не ме разбрахте...

Имам предвид как да си намеря прителка с (помощта на) пари(те), а не тя да има пари...

Не искам да си намирам гадже по този начин но просто няма как... Аз просто искам едно негрозно момиче 15-19 което да ме обича и да ме харесва. Това изобщо не може да се счита за много при това което аз предлагам...

Супер фен
    Не търсиш на подходящите места сигурно...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Не не май не ме разбрахте...

Имам предвид как да си намеря прителка с (помощта на) пари(те), а не тя да има пари...

Не искам да си намирам гадже по този начин но просто няма как... Аз просто искам едно негрозно момиче 15-19 което да ме обича и да ме харесва. Това изобщо не може да се счита за много при това което аз предлагам...
    Пак питам защо ти е да си намираш приятелка с помоща на пари?

Има момичета които не гледат само парите

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Пак питам защо ти е да си намираш приятелка с помоща на пари?

Има момичета които не гледат само парите
    Защото всички винаги говорят как само пари трябват,, как ако имаш пари ще имаш момичета и още много глупости от този сорт...

И ето аз имам пари и питам как да си намеря момиче..

Супер фен Аватара на Pug_306
    Чудно още колко теми може да пуснеш .... Ами излез и имай контакти, аз ли да ти ги направя вместо теб ? Даже може и да я оправя, ако толкова не можеш ? Като киснеш тук няма да имаш особен прогрес, и вместо да ревеш навсякъде вземи се стегни, да ти каже такива лиглъовци жените не харесват, ако си такъв ревач и извън тук, нищо няма да ти се получи !

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Чудно още колко теми може да пуснеш .... Ами излез и имай контакти, аз ли да ти ги направя вместо теб ? Даже може и да я оправя, ако толкова не можеш ? Като киснеш тук няма да имаш особен прогрес, и вместо да ревеш навсякъде вземи се стегни, да ти каже такива лиглъовци жените не харесват, ако си такъв ревач и извън тук, нищо няма да ти се получи !
    Не съм никакъв лигльо или ревач, просто пускам темите тук за помощ защото не мога да питам някой очи в очи за това. Не 'кисна' тук по цял ден а имам активен живот, и вярвай бро, доста 'стегнат' съм. Просто нямам никакъв контакт с момичета. Това ми е проблема, няма никакви проблеми с вид или държание или каквото и да е, а просто че нямам никакви момичета в живота... ако бях в компания с момичето и имах контакти с момичета нямаше да имам абсолютно никакви проблеми с гаджета. Аз контакти си имам много, просто никой от тях не са от женски пол.

И тези празни думи не помагат. И аз мога сега да изляза и да отида при някой просяк и да му кажа "просто прави пари брато"

Отвори се към света повече, запознай се с нови хора и гледай да не си стеснителен. Започни да излизаш в компания с хора, така най-лесно ще откриеш приятели, а пък може и бъдещата ти приятелка, кой знае? Ако бъдеш себе си, държиш се добре и с уважение към момиче, тогава наистина започваш да си "on her radar", повярвай ми. Само едно нещо ти препоръчвам - не се прави на такъв, какъвто не си, после много ще съжаляваш, а пък и бъдещата ти приятелка ще остане много наранена, ако си се правил на прекрасен, а всъщност не си; не се и хвали с материалното си положение, нека не го натрапваш, когато момиче види някой да се прави на гъзар, тогава изобщо не го и поглежда. Поне при мен е така.

Супер фен
    Бъди по-позитивен...

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Отвори се към света повече, запознай се с нови хора и гледай да не си стеснителен. Започни да излизаш в компания с хора, така най-лесно ще откриеш приятели, а пък може и бъдещата ти приятелка, кой знае? Ако бъдеш себе си, държиш се добре и с уважение към момиче, тогава наистина започваш да си "on her radar", повярвай ми. Само едно нещо ти препоръчвам - не се прави на такъв, какъвто не си, после много ще съжаляваш, а пък и бъдещата ти приятелка ще остане много наранена, ако си се правил на прекрасен, а всъщност не си; не се и хвали с материалното си положение, нека не го натрапваш, когато момиче види някой да се прави на гъзар, тогава изобщо не го и поглежда. Поне при мен е така.
    ++ ключът е в излизането и естественото комуникиране.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Момко, пробвай на бригада благотворителна дейност, там хем ще направиш добро за хората, хем шанса ти да се запознаеш със свестно момиче се увеличава, доколкото знам алчните кучки, не ги влече да правят нещо за без пари Друго важно е чувството за хумор, гледай да размиваш момичето първите пъти, не започвай сериозни теми, освен ако тя не започне първа !
    Друго намери си дрехи в който изглеждаш прекрасно и ги направи униформа, тоест ако се обличаш подобно, хем няма да се притесняваш как изглеждаш и какво да облечеш, хем ще те запомнят ( това помага всъщност и в работата и в училището, много успешни хора ползват този метод да си осигурят спокойствие и авторитет)
    Друго започни йога, научи се на медитация, бойни изкуства, каквото искаш, целта е да изградиш дисциплината нужна да контролираш чувствата си и освен това, ще изглеждаш по добре !
    Друго започни да четеш книги за езика на тялото и се научи да анализираш и да се адаптираш към поведението на момичето ! Виж мога да напиша книга ако продължа в този дух, но накратко работи над себе си и пари няма да ти трябват, поне за свестните !

Повече от фен Аватара на gimli
    Щом имаш пари взимай си скъпа курва всеки ден. Ще имаш разнообразие и няма да си омръзвате.

Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Бъди по-позитивен...
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Момко, пробвай на бригада благотворителна дейност, там хем ще направиш добро за хората, хем шанса ти да се запознаеш със свестно момиче се увеличава, доколкото знам алчните кучки, не ги влече да правят нещо за без пари Друго важно е чувството за хумор, гледай да размиваш момичето първите пъти, не започвай сериозни теми, освен ако тя не започне първа !
    Друго намери си дрехи в който изглеждаш прекрасно и ги направи униформа, тоест ако се обличаш подобно, хем няма да се притесняваш как изглеждаш и какво да облечеш, хем ще те запомнят ( това помага всъщност и в работата и в училището, много успешни хора ползват този метод да си осигурят спокойствие и авторитет)
    Друго започни йога, научи се на медитация, бойни изкуства, каквото искаш, целта е да изградиш дисциплината нужна да контролираш чувствата си и освен това, ще изглеждаш по добре !
    Друго започни да четеш книги за езика на тялото и се научи да анализираш и да се адаптираш към поведението на момичето ! Виж мога да напиша книга ако продължа в този дух, но накратко работи над себе си и пари няма да ти трябват, поне за свестните !
    Цитирай Първоначално написано от gimli Виж мнението
    Щом имаш пари взимай си скъпа курва всеки ден. Ще имаш разнообразие и няма да си омръзвате.
    Аз съм си позитивен човек но никое от тези глупости няма да ми помогне, със държанието си нямам никакви проблеми, проблемите са ми че нямам никакъв контакт с момичета.

И не искам да си взимам скъпа курва всеки ден, не е в това въпроса... на мен не ми пука за секса (нали все пак ми се ебе защото съм мъж и имам много висок тестостерон)... аз просто искам да съм с момиче което ме харесва. Не бих имал против да излизаме с месеци с някоя девствена преди да го правим, даже много бих се и радвал.

Аз винаги съм себе си и не се правя на човек какъвто не съм, и се държа с толкова уважение с колкото човекът срещу мен заслужава.... за това за гъзарите не съм сългасен тъй като те винаги са с момиче(та).. то и аз сигурно се приобщавам като такъв само дето съм просто в много лоша обстановка.

Това с благодарителните дейности един приятел ги прави и се отказа като ми каза че нямало пичета. Аз винаги се обличам в скъпи маркови дрехи които ми стоят точно и изглеждам добре с тях. Тренирам бойни изкуства и други спортове от много дълго време и имам много силна воля и здраво тяло.

И изобщо не мога и да си мечтая за свястно момиче... 100% сериозно казвам че ще ми е милион пъти по-лесно да си купя Ферари преди да стана на 25 от колкото да намеря свястно момиче..... или каквото и да е момиче

Оценявам това че ми давате съвети... но повечето от тях биха помогнали на някой който има проблеми с момичетата че не го искат и че го режат и т.н. мене даже няма кое момиче да ме отреже защото нямам никакъв контакт с момичета... ако в компанията ми имаше момичета и имах няколко приятелКИ нямаше да имам никакъв проблем да си хвана гадже защото съм много по напред във всяко едно отношение от голяма част от момчетата (това не го казвам за да се фукам или да се хваля, а просто защото е факт... ... то даже ми става тъжно и тъпо че е така а немога да си намеря момиче а има грозни и бедни които са щаствили с гаджетата си)

И какво казах празни съвети от типа на "излизай с компании с момичета" или "излизай повече с момичета" са толкова полезни колкото да отида при някой просяк и да му каза "изкарвай пари брат и си купи апартамент"
    Последно редактирано от KrivMasur : 03-02-2016 на 15:53

Проблемът си е с нещо в теб, лично бих ти казала да си свалиш малко самочувствието, дори не те познавам, а себеизтъкването ти ме дразни. Съжалявам, ако съм груба, обаче ние ти даваме съвети, а ти отсичаш всичко като Мистър Пърфект. Няма как да дойдем и да ти метнем в ръцете едно момиче и после - по живо, по здраво. Като нямаш момичета приятелки, излизаш, запознаваш се и започваш да се социализираш с тях. Няма "ама аз така, ама аз иначе"... а, ако наистина имаш прекалено високо самочувствие, то запомни, че дразни свестните момичета...

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ползвай услугите на професионалистка. По- евтино ще ти излезе от приятелка.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Ползвай услугите на професионалистка. По- евтино ще ти излезе от приятелка.
    лол много вярнао

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ако имаш пари и такова самочувствие, каквото демонстрираш тук нямаше да останеш без приятелка. Явно едно от двете ти липсва в реалния живот.

Голям фен Аватара на Maleficus
    Тц тц тц и аз като автора хубав, красив,прекрасен, божествен, умен и богат и даже са ме поканили в лигата на супергероите ! Ама уви разхождам се аз в Бургас и една жена не мога да намеря да заговоря бе ни една !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си