.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Лек update. Както споменах бях започнала blindspot...много ми допадна. Не мога да кажа, че е the best ever или нещо от сорта, но аз по принцип не съм много по крими сериалите. Но все пак го следя с голям интересен и очаквам останалата част от сезона

Преди време бях започнала и 4400-те. Първите два сезона бяха страхотни, но третия леко забози и го спрях, защото стана доста скучничък и някак си мистерията и тръпката от сериала изчезна.

Изгледах и пръвия сезон на Daredevil...по принцип не съм огромна фенка на комиксовите сериали, освен the flash, но този страшно много ми хареса. Нямам търпение да излезе и 2-ри сезон.

Изгледах първите 2-3 епизода и на weeeds, ама изобщо не ме грабна. Сега някои ще кажат - ами то първите епизоди може и да не ти харесат, но нататъка става по интересно...да ама не. На мен не ми ли хареса обстановката и атмосферата и идеята като цяло, няма шанс да влезем в топ любими и нататък. Плюс, че още с първия епизод, дори и да не е от най - интересните разбирам дали нататък ще ми хареса. За пример давам Grey's Anatomy. Първия сезон беше слаб. Но някак си знаех, че нататък ще ми хареса и за това продължих да го гледам и сега ми е един от най - любимите.

Иначе в момента гледам:
    The Walking Dead
    The Flash
    Shameless
    Legends of Tomorrow
    The 100
    The Big Bang Theory
    Grey's Anatomy
    Daredevil(не знаех дали да го включа, тъй като днес доизгледах и последния епизод)
    Последно редактирано от merilyn85 : 02-24-2016 на 13:24

Та ще се радвам, ако ми предложите още някой...благодаря предварително

Забравих да вметна, че се опитах да гледам nip/tuck....опитах

martenichka
    Guest
    orijinsls, the100, supernatural i teen wolf

Цитирай Първоначално написано от martenichka Виж мнението
    Както споменах съм гледала teen wolf и supernatural и в момента гледам The 100... а това orijinsls не знам какво е

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от merilyn85 Виж мнението
    Както споменах съм гледала teen wolf и supernatural и в момента гледам The 100... а това orijinsls не знам какво е
    Явно е имал предвид The Originals.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от martenichka Виж мнението
    Здраво !

tkc3
    Guest
    supernatural, the100, the originals, teen wolf и vampire diares може да ти харесат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си