.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Защо да изхарча близо половин заплата за да "забивам нещо" дето не знам дали ще чукам после
    Смешно ми е, че това идва от човек, който явно си няма друга работа освен да коментира в някакъв смотан тийн сайт.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Смешно ми е, че това идва от човек, който явно си няма друга работа освен да коментира в някакъв смотан тийн сайт.
    Иронията убива понякога

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Същото !
    Както и да е, да не се отплесвам. Тази тема е отговор на често задавания въпрос защо момичетата са се "превърнали в "курви, търсещи само пари и секс"". Нека ви просветля малко.
    Пуснала си цяла тема, да ни убедиш, че не си това, за което никой не те обвинява! Пишеш че "каквото повикало - такова се обадило" - един вид, дори да си това което твърдиш че не си, то е с причина!

Както казах - "Гузен негонен бяга!"

MotiRevoluciq
    Guest
    С риск да "обидя" някои мили съфорумници, реших да публикувам тази тема, но честно казано съм се начела на коментари, които просто плачат за обяснение. Честно казано влизам тук само като ми е ужасно скучно и в 90% от случаите се отчайвам толкова много, че просто ми идва така да си ударя главата в стената, че тя да излезе от другата страна.
    Както и да е, да не се отплесвам. Тази тема е отговор на често задавания въпрос защо момичетата са се "превърнали в "курви, търсещи само пари и секс"". Нека ви просветля малко.
    Първо място заема според мен темата за чалгата. Да, някои от вас ще почнат да се оплакват "ама то няма значение", "ам аз слушам чалга и съм свестен". Глупости. Нима не виждате колко много деградира младежта? То не са чалготеки, топирани коси, тонове грим, къси роклички, обръснати глави, напомпани батки, които не могат собственото си име да напишат, пък камо ли да седнат да прочетат една книга. ДА, хората са необразовани и това ги прави супер податливи на лоши влияния, особено в малките градове и села, където всички се познават и ако си различен от "стадото" те пребиват и те правят за смях.
    От друга страна според мен стои поговорката - "каквото се повикало, такова се обадило". Нима може да очаквате, че някакъв пикльо, който по цял ден си седи вкъщи и троли в някакъв тъп сайт и си няма друга работа, освен да пише "искаш ли да те чукам?" или "еби се в гъза" ще може да намери свястно момиче (за вас, многоуважаеми съфорумници, говоря). Има свестни момичета. Има. Просто не се занимават с дебили като вас. Вместо да се оплаквате, вземете се стегнете и направете нещо по въпроса.

Надявам се, че поне някой ще види смисъла в думите ми. Ако не, ви пожелавам приятен живот, в който седите и мастурбирате 24/7, докато мама ви пере чорапите в съседната стая.
    Май някой е бил отрязан скоро ......
    + съгласен съм с теб за това с чалгата ... доста е деградиращо , но наистина 90% от момичетата са си курви или грубянки (псуват кат каруцарки или просто се държат грубо ако не те харесват макар и ти да си мил към тях.)

Мега фен Аватара на Rakshy
    pi6i gramotno we

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си