.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 135

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Веднаж с две момчета, но не се получи. Единият свърши много рано и после на успя да го вдигне. Изнерви се и аз им казах да си вървят. Двойното проникване се получи за кратко, докато този в задника ми не свърши още с влизането. Не ми се пробва повече.
    И при мен този като ми го сложи в задника и за нула време свърши. Но после една свирка и беше готов, но след това няма свършване хахаха.

Мега фен Аватара на solo_
    Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    И при мен този като ми го сложи в задника и за нула време свърши. Но после една свирка и беше готов, но след това няма свършване хахаха.
    След вече като е свършил добре, няма к'во да пусне и има 70% шанс да поддържа животински секс, нали ?

Цитирай Първоначално написано от Melly_ Виж мнението
    Да ти кажа, не беше секс който се запомня с нещо. Така и не се отпуснах напълно, а и те бяха нервни. Особено единия. Свърши като заек. Със сигурност няма да повторя.

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Цитирай Първоначално написано от lili-ton Виж мнението
    Да ти кажа, не беше секс който се запомня с нещо. Така и не се отпуснах напълно, а и те бяха нервни. Особено единия. Свърши като заек. Със сигурност няма да повторя.
    Разни хора ,различен секс Това между другото ми е фетиш -да пробвам тройка с двама мъже и двойно проникване на някоя мацка.Правил съм тройка и си беше екстра ,но тогава мацката, с която бях ,не даваше отзад.Скоро това се промени ,но не повторихме тройката...Колкото до свършването -проблема е обикновено да свърша ,а не да го вдигна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си