- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам пак да го нараня, какво да правя ?
![]()
По темата: Авторке, курвенска постъпка си направила. Не я превръщай в рецидив, а вземи и говори с твоя човек. Обясни какво и как искаш, покажи му, ако трябва. Мисли за нещо за разнообразие, ако ти е еднотипно. Не мога да съдя приятеля ти, че ти е простил - всеки има правото да си даде душевен мир, той май за това го е направил, а не за чернитети очи или за тва, че ти е напреки онаа работа. Това ми е на мен философията за прошката. И колкото и да мисля по този начин, не го разбирам, защото аз не бих простила. Ама няма значение. Важното е, че сега трябва да бъдеш внимателна и с туристическата ютийка да изгладиш нещата, за да имаш някаква основа, върху която да си градиш отношенията отново. Ти знаеш как ще го постигнеш това. Само никога повече не го прави отново, защото всички в темата нагоре ще са прави и няма да е само курвенска постъпка, а ще си направо курва.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такива ли баламурници си ги избираш?Което разбираш ли няма да те направи много великата както си мислиш,а поредната мръсна курва.Такива в днешно време с лопата да ги ринеш.
Все пак да не забрравяме и факта,че не ти вкарваш,а на теб ти го вкарват,макар,че изобщо не оправдавам и тези дето го вкарват ако си имат гадже,че дори и да знаят че ти си имаш макар,че тогава вече са една идея по-малко виновни от теб,ако са сами, дето ти уж си имаш.Все пак....пробват си късмета хората...
Друг е въпроса,че все ми биеш на форумно тролче,а даже и да не си може да си просто от форумните великани дето много им знае устата само в интернет,а в реалността са по-ниски и от тревата.
Иначе аз имах предвид нещо като оправдание за постъпката на авторката ли се опитваш да правиш?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!