.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Всъщност нищо не можеш да му предложиш освен секс, което дори може да му навлече беля. Момчето е на възраст, в която вече трябва да мисли за образованието си, а не да търчи след разгонени (влюбени) момиченца. С
    Абе, не е така. Секс не може да му предложи. По скоро, не бива да му предлага.
    Защо има определена възраст, на която трябва да мислиш определени неща? Така както има хора, които на 18 години гонят образование, така има и такива, които на същата възраст имат различни приоритети - работа/дискотеки/дрън-дрън. Не можеш да си сигурен какво е момченцето на авторката.

Пък и, от кога това, че учиш висше образование означава, че автоматично трябва да отбягваш всякакви контакти с момичета? Точно обратното се получава в действителност, според мен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Няма да те погледне 18 годишен. Дечко си :с
    И аз така смятам, за съжаление...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    Всъщност нищо не можеш да му предложиш освен секс, което дори може да му навлече беля. Момчето е на възраст, в която вече трябва да мисли за образованието си, а не да търчи след разгонени (влюбени) момиченца. След време, когато иска сериозна връзка, евентуално жена и деца, то ти още няма да си се наживяла. Ще ти е до дискотеки, излизания, пиянски вечери...
    Нали не си мислиш, че ще те чака? Коя си ти? Една от многото по света, която си мисли, че има чувства. Нищо няма да стане между вас и това е от ясно по-ясно, колкото и да ти се иска някой да ти каже "не се предавай"...
    Седни си на детския задник и си учи уроците! Прочети някоя друга книжка... Играй на фунийки... Бе прави си детските работи и остави батковците на спокойствие. Рано ти е още!
    Не бих могла да го кажа по-добре.

И авторке, ако му признаеш и той не ти отвърне на чувствата, най-много да си развалите приятелството или каквито там са ви отношенията в момента.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абе, не е така. Секс не може да му предложи. По скоро, не бива да му предлага.
    Защо има определена възраст, на която трябва да мислиш определени неща? Така както има хора, които на 18 години гонят образование, така има и такива, които на същата възраст имат различни приоритети - работа/дискотеки/дрън-дрън. Не можеш да си сигурен какво е момченцето на авторката.

Пък и, от кога това, че учиш висше образование означава, че автоматично трябва да отбягваш всякакви контакти с момичета? Точно обратното се получава в действителност, според мен.
    Няма определена възраст, на която трябва да се мислят определени неща. Просто определените неща започваш да си ги мислиш на определена възраст. Не може 5-6 годишно дете да се интересува от ядрен синтез, примерно, докато след време може пък точно това да го интересува същото дете. На определени години, психически човек не е узрял за дадени идеи и възгледи.
    И да - наистина различни хора на еднаква възраст имат различни приоритети. Просто от описанието на авторката, останах с убеждението, че приоритетите на нейния възлюбен не са наркотиците, алкохола и леките жени. За съжаление, никой от нас не го познава лично освен нея и единственото, на което можем да се доверим е нейното пристрастно мнение.
    А относно висшето и момичетата - явно не си ме разбрала. Имах предвид, че няма студент да седне да се занимава с пикли, но не исках да го кажа точно така. То е ясно, че като влезе в университета ще се запознае с много нови момичета (които не са на 13!!!), ще създаде контакти, връзки. Ще си намери приятелка, преди това ще си намери още поне 4-5...

Любовта ви щеше да бъде по-възможна ако ти беше на 18, а той на 22 :д

Детенце си . Просто нямате бъдеще заедно права е Маги ,че няма какво да му предложиш .
    Ще го преживееш .
    Просто няма какво да предложиш ти на 13 години на момче на 18 при това което ще заминава да учи в друг град .

Мега фен Аватара на strawberry88
    Откажи се и си харесай някой по-малък.

Аз съм баткото който се набира на лоста и аз много те харесвам , между другото нямам против педофилията

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от sicknessprevails Виж мнението
    Аз съм баткото който се набира на лоста и аз много те харесвам , между другото нямам против педофилията
    Дааааа бе, добре.
    На 17 ли завършваш?

Пхаа не Сряда до 7 клас са до 15 Юни . Ако това имаше предвит

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен
    Тва е незаконно бе

И к'во стана в крайна сметка, тръгнахте ли? ;д
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    И к'во стана в крайна сметка, тръгнахте ли? ;д
    Мисля, че е открила, че не си заслужаваш

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Мисля, че е открила, че не си заслужаваш
    Моля?
    Dr. Gregory House

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на baby_baby
    Едва ли не е обърнал внимание като си се опитала да го целуне а просто не те харесва и не е искал да го целуваш защото си малка все пак е на 18 и едва ли ще си хареса 13 годишна нормално е да се държи добре с теб това обаче не значи че те харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си