- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Избери между /Choose between |vol. 3|
Е не говорим само за България, едва ли има страна, която да може да поеме такава огромна маса от хора, всичко е въпрос на разпределение и организация, която не зависи от тях. Тезата ми беше, че не ги съжалявам, понеже трябва да са тръгнали с известна нагласа какво ги чака.![]()
Слънце, имах предвид, че не се занимавам и интересувам от нещата, които се случват в нашия примитивен парламент, защото тотално съм се отчаяла от управлението им. Това не означава, че не следя новинарските блокове, за да се информирам относно други неща, включително световното положение и ситуацията с бежанците. Както и да е, всеки си изказа позицията.![]()
Ми прави сте. Аз съм сигурна за това което казвам само от моралната гледна точка.
Съсипали сте темата...
Газирана напитка/ натурален сок
Така е.
Натурален сок.
Еклер/ мъфини?
Зависи от настроението - в момента ми се пие Капи
Южна или Северна Корея?
Северна, много ясно.
Хитлер/Чърчил?
Европа свършва, там където ядат шкембе чорба..
У. Чърчил
Свинско/Пилешко![]()
И двете.
портокал/мандарини?
Мандарини
Indistinct, кое избираш : idvam az u vas / idvash ti u nas ?
Зависи от настроението.
Труден тест/ сравнително лесно контролно?
от много време не уча
ама лесно контролно
да заебеш всичко или да постъпиш така както трябва
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.