.
Затворена тема
Страница 48 от 95 ПървиПърви ... 3844454647484950515258 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 176 до 1 200 от общо 2365
    Мега фен Аватара на LoveInfect
    Защо не вярваш в него ? Нагласен ли е ?

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Защо не вярваш в него ? Нагласен ли е ?
    Защото съм мислил по всяка точка и да, изпълнението му точка по точка няма да доведе до положителни резултати. Но власт имащите ще имат повече власт, а Слави ще има по- големи възможности да вземе властта. Слави е политик. Слави е спонсориран от бтв. Слави има американски възгледи. Но въпреки това Слави е ПиЧ.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Слави взе към 700к подписа което е нейде към 35% имащите право глас (приблизително)

при това без да има избори което е един доста добър показател какво ще стане ако Слави иде на избори

референдума не променя нищо не си мислете че ако има 120 депутата или гласуваме електронно ще си напълним джоба няма да усетим никаква промяна

реално се хващаме за нещо което ще направи мръсно на нечия опозиция но ние ще сме си същите
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен
    Наеш к'во ... като почне някой да ги дрънка такива и пяна ми излиза по устата.

Да, джоба няма да си напълниш СЕГА, но образователната система ако се пипне малко (а то малко му е нужно), след 10-20 години няма да живееш като родителите си със 200 лева пенсия и преоценена стока от магазина на масата.

Давам ти пример КОЛКО МАЛКО реално трябва, за да тръгнем в правилната посока:

https://www.oecd.org/pisa/test/

Това е PISA тестът. Дава се на 1-ва година гимназисти. Скролни надолу и цъкни големия СИН бутон Математика.
    Вляво (сигурно ще трябва да цъкнеш напред за 1-2 въпроса че да излезе) има статистика по държави.

https://upload.wikimedia.org/wikiped...e-2012.svg.png

Това е карта с резулата по държави.

Както сами ще се убедите, тестът е ненормално лесен. И е потресаващо, че 50% от децата в България не са могли да минат от въпрос 2 нататък (според статистиката вляво).
    http://i.imgur.com/0Aly0xN.jpg

Та айде глобалната политика малко настрана - т'ва е просто ВТФ. Обидно тъпо е населението тук. Ама наистина обидно тъпо. Това са задачи за 3-ти и 4-ти клас изискващи проста аритметика и решаващи се на ум ....

Единственият извод, който човек може да си направи от резултатите от този тест е, че в югоизточна азия и скандинавия са единствения държави, където населението не е болезнено глупаво.

А ако недай боже някой от вас не може да се справи с този тест за няколко минутки ... еми смятайте колко ви е мястото да коментирате международна политика.
    //т'ва към климатика е насочено особено

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Това е PISA тестът. Дава се на 1-ва година гимназисти. Скролни надолу и цъкни големия СИН бутон Математика.
    Вляво (сигурно ще трябва да цъкнеш напред за 1-2 въпроса че да излезе) има статистика по държави.
    https://www.youtube.com/watch?v=2JpZdOwk2LM

Открийте десет прилики между този клип и някоя проповед на сектанти, открийте и единствената разлика.
    ауриса затъва все повече и повече, ма то не съм и очаквал, че ще е първия успял да се измъкне от сектантите америка за България, ама и да влезе в друг подобен култ.

Мега фен
    Оу, моя грешка.
    Тия не са секта, а били мормони, значи ауриса ще е първия мормот сред тях.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Слави взе към 700к подписа което е нейде към 35% имащите право глас (приблизително)

при това без да има избори което е един доста добър показател какво ще стане ако Слави иде на избори

референдума не променя нищо не си мислете че ако има 120 депутата или гласуваме електронно ще си напълним джоба няма да усетим никаква промяна

реално се хващаме за нещо което ще направи мръсно на нечия опозиция но ние ще сме си същите
    електронно гласуване = пълна свобода за купуване и продаване на гласове по целия свят

120 депутати - лесен подкуп и прокарване на закони в полза на олигарси

Слави от каквата и да е гледна точка да го погледнеш, няма да измести ГЕРБ ДПС.. за да вземе всички места.

Ще го видим как ще ходи с колело на работа и без охрана, щото тея олигарси не си поплюват.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Оу, моя грешка.
    Тия не са секта, а били мормони, значи ауриса ще е първия мормот сред тях.
    не ги знам какви са и що са - не ме и интересува честно казано, но виж теста и си прави сметката после, че 1/2 от учениците в средното училище не могат да решат първите 2 въпроса ...

Мега фен
    не ги знам какви са и що са - не ме и интересува честно казано, но виж теста и си прави сметката после, че 1/2 от учениците в средното училище не могат да решат първите 2 въпроса ...
    http://www.dailymail.co.uk/news/arti...rue-story.html

вероятно първо трябва да си оправят собствените малоумници, че дори българите не са толкова прости, колкото са американците

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Наеш к'во ... като почне някой да ги дрънка такива и пяна ми излиза по устата.

Да, джоба няма да си напълниш СЕГА, но образователната система ако се пипне малко (а то малко му е нужно), след 10-20 години няма да живееш като родителите си със 200 лева пенсия и преоценена стока от магазина на масата.

https://upload.wikimedia.org/wikiped...e-2012.svg.png

Това е карта с резулата по държави.

Както сами ще се убедите, тестът е ненормално лесен. И е потресаващо, че 50% от децата в България не са могли да минат от въпрос 2 нататък (според статистиката вляво).
    http://i.imgur.com/0Aly0xN.jpg

Та айде глобалната политика малко настрана - т'ва е просто ВТФ. Обидно тъпо е населението тук. Ама наистина обидно тъпо. Това са задачи за 3-ти и 4-ти клас изискващи проста аритметика и решаващи се на ум ....

Единственият извод, който човек може да си направи от резултатите от този тест е, че в югоизточна азия и скандинавия са единствения държави, където населението не е болезнено глупаво.

А ако недай боже някой от вас не може да се справи с този тест за няколко минутки ... еми смятайте колко ви е мястото да коментирате международна политика.
    //т'ва към климатика е насочено особено
    аз разглобявам ак47 за около 11сек и го сглобявам за 14 без да съм професионален военен

стрелям доста точно и съм отличен във владеенето на хладно оръжие

като се замисля даже и вътрешната политика мога да оправя
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    ауриса е много мазен, сигурно е към 35-40.

ПП: Тоз лаф, го научих от американчето, от щата на Бритни Спиарс, ауриса.
    Последно редактирано от defender : 03-17-2016 на 19:02

Мега фен
    Търнала, сигурно службите са го изтеглили на щат в друг форум, тука много го дескридитираха вече, демек осра се.

Мега фен
    https://www.facebook.com/dinko.valev...type=2&theater

Я се защитиш, я хелзинския комитет е подал жалба, а човека ясно каза, че се е защитавал, защото са го нападнали и блъскали.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Търнала, сигурно службите са го изтеглили на щат в друг форум, тука много го дескридитираха вече, демек осра се.
    Ти вярваш ли си ?
    хахах, покрии се пак за 2-3 дена по другите раздели и после смени темата.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз разглобявам ак47 за около 11сек и го сглобявам за 14 без да съм професионален военен

стрелям доста точно и съм отличен във владеенето на хладно оръжие

като се замисля даже и вътрешната политика мога да оправя
    Па и за шеф на данс може да станеш, май го докарваш на килограми.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Па и за шеф на данс може да станеш, май го докарваш на килограми.
    той е като фитнес атлет в сравнение с дружката ти аурис

Мега фен
    dont know/dont care.
    Ся на дружки ли ще се обиждаме?

Мега фен
    Къде виждаш обида, или се досети, че имам предвид интимен приятел

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Къде виждаш обида, или се досети, че имам предвид интимен приятел
    Ревнуваш ми се струва?

Мега фен
    как няма да ревнувам, кой не си мечтае за нисък, дебел, къдрав и очилат приятел

Супер фен
    мхм, леко

Мега фен
    мхм, леко
    Ето, ауриса прати скромен, леко срамежлив, но категоричен сигнал, че е красив, мускулест мъжага, стил Брат Пит в Боен клуб?

Мега фен
    Паметник на Рейгън в Южния, защо?

Мега фен
    Порталът 9tv.co.il публикува обширен аналитичен материал на израелския журналист Александър Майстровой под заглавие „Суицид по шведски”. В него се разказва как Швеция се превръща в идеален полигон за самоубийствената идеология на постмодернизма.Шведското общество е много болно

И така, какво става с Швеция – въплъщение на „социалистически рай с човешко лице”? В продължение на десетилетия мултикултурализъм и политическа коректност, превърнали се в квазирелигия на новото време и безжалостно прегазили и осакатили Европа, Швеция също става един от прилежните, възторжени и ревностни ученици в школата на постмодернизма.

В края на 90-те години в Швеция е утвърден закон „За противодействие на гендерните стереотипи у децата”. На практика това означава: няма момичета, няма момчета. Забранено е да се прави полово разграничение, има някакво „то” в къси панталонки и както го възпиташ, такова ще бъде. За триумф на прогресивното мислене над примитивните полови (сексуални) различия са прилагани специални препоръки: на девойките им предлагали да облекат момчешки костюмчета, а момчетата да навличат разноцветни полички.

През 2013 г. депутатът от шведския парламент Виго Хансен подал за разглеждане законопроект, задължаващ мъжете да си вършат „малката нужда” задължително седнали, тъй като това щяло да осигури гендерно равенство. И до сега в Швеция се дискутира как да пишкат момченцата след 3-годишна възраст.

Швеция е най-либералната страна в света с най-либералното законодателство. От 2010 г. в шведският парламент се водят дебати за природата на инцеста (кръвосмешението) и неговата легализация. До неотдавна Швеция беше рай за зоофилите и явлението беше взело такива мащаби, че се наложи да бъде забранено законодателно, но не защото е нещо „лошо”, а защото страдали животните.

Цялото това пълноводие от хуманизъм, либерализъм и толерантност без граници се проявява и по отношение на имигрантите, наслагва се върху особеностите на шведския характер.

Синдромът на пребиваните жени или Оставете ги да ни насилват

През 1973 г. престъпникът Ян Ерик Олсон овладя банка в Стокхолм и взе за заложници четирима банкови служители. Полицаите ги освободиха, но после те се втурнаха да защитават своя мъчител. Поведението им влезе в историята на психологията като стокхолмски синдром и сега отразява колективната патология в Европа въобще, а в Швеция – специално.

През последните десетилетия шведите приеха повече мигранти според населението, отколкото другите държави в Западна Европа. Произхождащите от Сомалия, Афганистан, Ирак и Босна съставляват около 16% от населението. Практически никой от тях не работи, но получават щедри помощи и различни блага. Какво получиха шведите в замяна? След като мигрантите заляха Европа, на тези „нещастници” се паднаха преобладаващия брой тежки престъпления – грабежи и изнасилвания. В Стокхолм, а също и в Гьотеборг и Малмьо, възникнаха гигантски мюсюлмански анклави, където управляват шариатът и властват младежките банди.

На мюсюлманите в Швеция още преди последната вълна „страдащи нещастници” се падаха 80% от изнасилванията. Само за първите 7 месеца на 2013 г. повече от 1000 шведски жени са изнасилени от мюсюлмански имигранти само в Стокхолм, като около 300 от тях били по-малки от 15 г.

Реакцията на шведите? Неудобната статистика се премълчава и дори властите оправдават насилниците. Известната със своите феминистки възгледи водещ коментатор на вестник VG Skarsb Маоен нарекла бежанците „нашите момчета”. Депутатката от Шведската социалдемократична лига на младежта Елина Густафсон е против депортацията на нелегалните насилници, защото това било расизъм. Феминистката Гудрун Шуман счита, че шведските мъже са толкова жестоки в отношението с жените, както талибаните.

Не е нужно голямо въображение за представата какви ще бъдат гендерните отношения в обществото след наплива в страната на половозрелите „момчета” от Афганистан, Ирак и Сирия.

За съжаление Швеция е неизлечимо болна и болестта прогресира с много по-бързи темпове в сравнение със съседите й. Тя смирено прие десетки хиляди „бежанци”, без да е ясно защо – нито страда от германския комплекс за виновност заради започването на Втората световна война, нито участваше в разбиването на държави като Ирак, Либия и Сирия, така че никой не й приписва вина за бежанската вълна. Тази маса бежанци вече доближава Швеция плътно до колективния суицид – „стокхолмският синдром” победи и достойнството, и здравия смисъл, дори и инстинктът за самосъхранение.

В ситуация, когато шведите са готови покорно да оставят на варварите от Африка и Азия своите деца и жени, не трябва да очакваме, че Швеция ще преживее изпитанията на времето – във вените им не е останала дори капка кръв от древните войнствени викинги, държали в страх цяла Северна Европа и дори положили началото на руската династия.
    http://www.blitz.bg/news/article/402492
    ================================
    хехехехехе

Мега фен
    Блиц никога не е бил на ниво, ама все повече заприличва на кенеф.

Статия за малоумници, не бъдете либерални щото емигрантите са лоши.

Тоя руски чекиджия да вземе да си пише за проблемите на неговата страна, кво е тръгнал да дава акъл на шведите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си