.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2365

Hybrid View

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Наеш к'во ... като почне някой да ги дрънка такива и пяна ми излиза по устата.

Да, джоба няма да си напълниш СЕГА, но образователната система ако се пипне малко (а то малко му е нужно), след 10-20 години няма да живееш като родителите си със 200 лева пенсия и преоценена стока от магазина на масата.

Давам ти пример КОЛКО МАЛКО реално трябва, за да тръгнем в правилната посока:

https://www.oecd.org/pisa/test/

Това е PISA тестът. Дава се на 1-ва година гимназисти. Скролни надолу и цъкни големия СИН бутон Математика.
    Вляво (сигурно ще трябва да цъкнеш напред за 1-2 въпроса че да излезе) има статистика по държави.

https://upload.wikimedia.org/wikiped...e-2012.svg.png

Това е карта с резулата по държави.

Както сами ще се убедите, тестът е ненормално лесен. И е потресаващо, че 50% от децата в България не са могли да минат от въпрос 2 нататък (според статистиката вляво).
    http://i.imgur.com/0Aly0xN.jpg

Та айде глобалната политика малко настрана - т'ва е просто ВТФ. Обидно тъпо е населението тук. Ама наистина обидно тъпо. Това са задачи за 3-ти и 4-ти клас изискващи проста аритметика и решаващи се на ум ....

Единственият извод, който човек може да си направи от резултатите от този тест е, че в югоизточна азия и скандинавия са единствения държави, където населението не е болезнено глупаво.

А ако недай боже някой от вас не може да се справи с този тест за няколко минутки ... еми смятайте колко ви е мястото да коментирате международна политика.
    //т'ва към климатика е насочено особено
    аз разглобявам ак47 за около 11сек и го сглобявам за 14 без да съм професионален военен

стрелям доста точно и съм отличен във владеенето на хладно оръжие

като се замисля даже и вътрешната политика мога да оправя
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    аз разглобявам ак47 за около 11сек и го сглобявам за 14 без да съм професионален военен

стрелям доста точно и съм отличен във владеенето на хладно оръжие

като се замисля даже и вътрешната политика мога да оправя
    Па и за шеф на данс може да станеш, май го докарваш на килограми.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Aeternal Виж мнението
    Па и за шеф на данс може да станеш, май го докарваш на килограми.
    той е като фитнес атлет в сравнение с дружката ти аурис

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си