Първоначално написано от persil Защото по-добре да правиш безразборен секс. Спин и бебенце? Не!
защо безразборен секс това боли може би
Не не не, не мога повече. По-добре да пием.
Първоначално написано от LoveInfect Спин и бебенце? Не! От безразборен секс НЕ се прави бебе и не се хваща спин !
Докато стане хубво боли да. А ако мъжът е selfish, няма интерес.
Първоначално написано от LoveInfect Докато стане хубво боли да. А ако мъжът е selfish, няма интерес. WTF is selfish?
Първоначално написано от solo_ От безразборен секс НЕ се прави бебе и не се хваща спин ! Ако се скъса презерватива, всичко може. Пък и да не се скъса... знаеш ли му нрава на безразборния секс...
Първоначално написано от LoveInfect Докато стане хубво боли да. А ако мъжът е selfish, няма интерес. Много знаеш и ти...
Първоначално написано от LoveInfect Ако се скъса презерватива, всичко може. Пък и да не се скъса... знаеш ли му нрава на безразборния секс... Знам много повече от теб ! 1. Ако презервативчето се скъса, има Ескапел ! 2. Ако партньора/рите са чисти, няма от какво да се притесняваш !
Първоначално написано от solo_ Знам много повече от теб ! 1. Ако презервативчето се скъса, има Ескапел ! 2. Ако партньора/рите са чисти, няма от какво да се притесняваш ! Ескапел... да не ти е бонбон, вие мъжете няма кво да ви пука, ама от едно ескапел, ние жените си объркваме хормоните за полвин година.
Първоначално написано от LoveInfect вие мъжете ?
Първоначално написано от LoveInfect На безразборен секс не знаеш кой е чист кой е мръсен. Затова е безразборен. Ти допреди седмица ****** не знаеше кво е..... ХИВ се лекува !
Първоначално написано от LoveInfect Ескапел... да не ти е бонбон, вие мъжете няма кво да ви пука, ама от едно ескапел, ние жените си объркваме хормоните за полвин година. За това има най-различни видове секс.
Първоначално написано от solo_ ХИВ се лекува ! Браво! Отиди да го прихванеш тогава.
Първоначално написано от solo_ За това има най-различни видове секс. Говорехме за безразборния. = без подбор
Първоначално написано от LoveInfect Браво! Отиди да го прихванеш тогава. Не се пали. Дай да изпалим да се отпуснем.
Първоначално написано от LoveInfect Браво! Отиди да го прихванеш тогава. Такава болест НЕ съществува. Измама е. Забравих как беше, но го помня като ясен ден, и ако се сетя ще ти го кажа. неща като секс/хив/мив, НЕ са характерни за моята раса !
Първоначално написано от LoveInfect Говорехме за безразборния. = без подбор От анален секс забременява ли се ?
Твоята раса, сигурно само така забременява.
Първоначално написано от LoveInfect Твоята раса, сигурно само така забременява. Ще те помоля да замълчиш, след като не знаеш какво съм !
Първоначално написано от LoveInfect Твоята раса, сигурно само така забременява. Там няма яйцеклетка.
Първоначално написано от LoveInfect Твоята раса, сигурно само така забременява. Ти... не спираш да ме изумяваш...
Първоначално написано от persil Ти... не спираш да ме изумяваш... Забавна е...
Първоначално написано от solo_ Там няма яйцеклетка. Специано твоята раса си има
Първоначално написано от LoveInfect Специано твоята раса си има Ела и го докажи !
Правила