.
Отговор в тема
Страница 4 от 16 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 381
    аз не правя такива неща бе Грози

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    честит свети кокаин и трифон нашмъркан
    мерси и на теб

https://www.youtube.com/watch?v=6vYnas6q3Sg
    Последно редактирано от Jägerbomber : 02-14-2016 на 22:52

Вълчо, сега ти прочетох цялата тема и нещо не ми се вярва да си девствен. Първо: жулиш бело всеки ден, което много малко хора могат да си позволят. Второ: тренираш и от снимката мога да видя че си към 100 кила сила. Също така кой тренира с тениска BOSS, която струва над 100 лева? Пак много малко хора. Трето: по стила на писане си личи, че имаш самочувствие (и че можеш да рапираш ). Четвърто: още от малък си обикалял дискотеки като Chervilo и си слушал мутренски хаус. Темата ти е гледана от 2500 човека и само 3ма са писали, май и всяваш респект. Няма как такъв като тебе да е девствен.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jägerbomber Виж мнението
    Вълчо, сега ти прочетох цялата тема и нещо не ми се вярва да си девствен. Първо: жулиш бело всеки ден, което много малко хора могат да си позволят. Второ: тренираш и от снимката мога да видя че си към 100 кила сила. Също така кой тренира с тениска BOSS, която струва над 100 лева? Пак много малко хора. Трето: по стила на писане си личи, че имаш самочувствие (и че можеш да рапираш ). Четвърто: още от малък си обикалял дискотеки като Chervilo и си слушал мутренски хаус. Темата ти е гледана от 2500 човека и само 3ма са писали, май и всяваш респект. Няма как такъв като тебе да е девствен.
    Аз това го разбрах много отдавна !
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Тия неща дето ги пишеш, изобщо не се връзват ! Дори не звучиш убедително ! Постарай се повече другия път.
    Те думите ти сами се подлагат на съмнение
    За останалото се оказах прав , естествено!
    Смисълът на темата е, че вълчо се оплаква от себе си и от живота, като дори не може смислено да ни разкаже какво и защо го мъчи. Малкото, което може да се разбере от написаното, често протироречи с написаното по-рано, което ме кара да мисля че е фейк и си измисля или поне ни представя една доста изкривена истина .

UltaViolet
    Guest
    Аз съм стар потребител и ти знам старата регистрация . Виждала съм те няколко пъти за не повече от 1-2 седкунди. Ти изчезваше като сянка щом те изпусна от поглед. Само последния път имах възможност да те заговоря, но така и не го направих... Видях те в клуб High, мина на сантиметри от мен и дори ти усетих парфюма. Влезе във вип стаята и не можах да забележа кога излезе. Имаш лично

Мега фен Аватара на Rakshy
    аххаахахахах

тва е все едно да вярваш в бог - хората казват че го има, но никой не го е виждал. аз не съм бог, така че може да ми вярвате.

респект за жените, които знаят какво искат и ти го казват точно и ясно.

доволен съм от хибридните ръкавици на Hayabusa.

All my life I wanted luxury
    A roof over to sleep
    Family, that's luxury
    All I ever hung around was G's
    Breaking bread with the homies, that's luxury
    Something like virgin blood that's pure and she screaming out "Its yours"
    All I ever wanted was luxury

дълъг път изминахме
    но по-важното е брат на къде отиваме
    с тълпата ли се сливаме
    или на фона изпъкваме
    все още на земята стъпваме
    грешни от първия ден
    ако търсиш смисъл в живота си и ти си като мен
    устремен напред, няма връщане назад
    утре вече може да не съм на тоя свят

Професионални ръкавици за ММА, а? Гъзар

чрд на мен. купих си тениска Religion, EA7, Just Cavalli, Versace Jeans, 5 снежанки и бутилка Moet. И защо го направих? Нямам представа. Какво подяволите правя на тоя свят? Задавам си тоя въпрос и поглеждам избледнелия от годините татус. Боли ме... боли ме страшно много.
    Поздрав от мен за мен https://www.youtube.com/watch?v=-0yjsifXsVA

Град
    София
    чрд на мен. купих си тениска Religion, EA7, Just Cavalli, Versace Jeans, 5 снежанки и бутилка Moet. И защо го направих? Нямам представа. Какво подяволите правя на тоя свят? Задавам си тоя въпрос и поглеждам избледнелия от годините татус. Боли ме... боли ме страшно много.
    Това е трагедия - човек, който има много пари и не знае как да се чувства готино с тях, въпреки че си угажда със скъпи дрешки и питиета. Мъка, мъка!

ебаси кошмарите... чак адреналина ме събужда все едно съм цъкнал половин метрова магистрала. поредна година мина, а толкова съм уморен... колко ли струва съня?

една ми вика "един път се живее", а аз й отговорих "живота ти ще е много кратък така" и горката боклучка замръзна.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Това е трагедия - човек, който има много пари и не знае как да се чувства готино с тях, въпреки че си угажда със скъпи дрешки и питиета. Мъка, мъка!
    Парите не са всичко. Колкото и да имаш, като няма с кого да отидеш да се забавляваш даже не ти се ходи никаде. Дори и да излезеш, то е 1-2-5 пъти и ти писва.

добре бе защо ме караш да си цапам ръкавиците с кръв? играй ми нормално да не ти причиня болка.

само за протокола: аз не съм богат. аз съм обикновено квартално момче с големи мечти.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Парите не са всичко. Колкото и да имаш, като няма с кого да отидеш да се забавляваш даже не ти се ходи никаде. Дори и да излезеш, то е 1-2-5 пъти и ти писва.
    Ако имаш пари, винаги ще се намери не само с кой да излезеш, но и кой да ебеш !
    Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    Дори и да излезеш, то е 1-2-5 пъти и ти писва.
    Аз пари да имам, пък нека ми писне после !
    само за протокола: аз не съм богат. аз съм обикновено квартално момче с големи мечти.
    Значи пестиш по няколко месеца за да прахосаш после всичко за няколко дни?

Супер фен Аватара на corbV2
    ^ Парите не могат да направят нищо от това, което казваш. Пожелавам ти да спечелиш парите, за които мечтаеш, но да си останеш точно толкова тъп, за да видиш, че няма да ти донесат желаното щастие.
    Последно редактирано от corbV2 : 03-16-2016 на 18:28

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    ^ Парите не могат да направят нищо от това, което казваш. Пожелавам ти да спечелиш парите, за които мечтаеш, но да си останеш точно толкова тъп, за да видиш, че няма да ти донесат желаното щастие.
    ++

Цитирай Първоначално написано от corbV2 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    ++
    глупци

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    глупци
    А така - кажи им го и ти !

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Имам пари, но за проблемите които имам са безполезни.
    Затова знам.

Град
    София
    Затова знам.
    За ТВОИТЕ - може би. Но това не значи, че парите не могат да решават други проблеми, например моите !

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    За ТВОИТЕ - може би. Но това не значи, че парите не могат да решават други проблеми, например моите !
    Защо не приемате гледната точка на човек с повече опит и пари (в случая)? Ще си мислиш че си решил проблемите... за някой може и да си прав, но за някой ще разбереш че просто замазваш положението, което с времето разбираш че е недостатъчно.

Затова знам.
    значи нямаш достатъчно

парите имат цена. имат много висока цена, която се съмнявам да може да платите. те отнемат щастието, свободата и те убиват малко по малко всеки ден. парите те вкарват в тъмната страна на света. а в тоя свят е страшно и студено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си