- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ЖЕЛАТИН = Лентички за премахване на черни точки !
пробвала съм два пъти.. горе-долу има ефект,, ако е на по-често сигурно ще е по-голям ефектът, но няма нищо по-добро от козметчните продукти за премахване на черни точки..![]()
аз ли съм толкова саката, че не ми се получи.....нз![]()
Днеска си взех две пакетчета желатин. И пробвах, првият път нещо не стъана , викам си чакай още веднъж и се получи.Хареса ми !
Мерси за идеята. Я кажете хубав ексфолиант за лице нещо да си поддържам кожата добре
![]()
При мен се получава като люспа след като засъхне, и като започна да го отлепям трябва да го изчопля. А на клипчето то е като гумено, едно такова меко. При вас така ли е?![]()
А вие ако ползвате продукти за премахване на черните точки,то на кои фирми са?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Харесва ми тази маска и ще пробвам ,но искам да ви попитам за някоя мицеларна вода ,която да има ефект ,наистина кожата ви да е нежна и по-малко замърсена![]()
Ха, мерси, че я вдигна тая тема, интересна ми беше! Струва ми се, че ако се направи след парна баня, ще се получи още по-видим резултат. Може и да пробвам, когато намеря повечко време и вдъхновение. Или пък маската на Ирина с белтъка и тоалетната хартия, че и двете изглеждат интересно.
А за мицеларна вода много хвалят Биодерма, но не съм ползвала, така че не знам.
Чудя се как не смятате слагането на желатин върху лицето за нещо отвратително.
Аз ползвам мицеларната вода на Биодерма и е добър продукт.
Значи не те е гнус да хапваш желирани бонбони или да приемаш желатинови таблетки, но те е гнус да си го слагаш по лицето?
Не ям желирани бонбони и козметичните прищявки няма как да ги поставя на едно равнище със здравето си. Ако съм болна - ще пия предписаното хапче, но при положение, че пазарът е залят с всякакви козметични продукти...
Които са скъпи, понякога безполезни, често пълни със много неща, които не искаш по себе си. Желатина е най-простото като отлепяща маска, което можеш да пробваш. Ако си веган, имаш също възможност да пробваш, ако решиш. Не разбирам кое му е гнусното в цялата работа. В други отлепящи маски можеш ли да знаеш колко по-гнусни неща можеш да откриеш?
Аз по принцип не ползвам много маски, но това е друга тема. Споменаваш веганизма, значи би трябвало да разбираш защо на човек може да му се струва гнусно. Има си и козметика със сертификати и естествени съставки, за която може да е нужно малко проучване, но е по-добрият вариант според мен. Не искам да продължавам да спамя тук, хората все пак са решили да си ползват желатин.
Черните точки се махат с як пилинг и търкане, не си давайте парите и времето за глупости.
Аз имах много черни точки и какво ли не съм пробвала. За мен най-резултатно се оказа почистването на лицето с онези "четки за лице" два пъти дневно с някакъв измиващ гел. А иначе в неделите си правя пари, после скраб със сода и лимонов сок (много е агресивно), после лентички и завършвам с кокосово масло.