.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Боли сякаш умираш

Вчера бе денят във който след толкова дълго време най-после се реших да разкрия чувствата си пред момичето от което се нуждая. Направих го чрез лист хартия на който си излях душата и който и дадох лично. Тя започна да го чете, но аз си тръгнах, като вървях пред нея много бавно...не знам дали изобщо го е прочела докрай, не знам дали изобщо ще получа някякъв отговор, само знам че не съм мигнал и не искам нищо освен да бъде тук с мен, искам да вплета пръсти в нейните, искам да ми каже че ще остане до мен, защото само ако бъда с нея ще се чувствам жив.

Но това няма да се случи, боли сякаш умираш.

Е, дори и да не те иска по този начин, животът продължава, нали така? А и... замисли се колко момичета биха оценили и биха се зарадвали на това някой да им напише подобно нещо и то този "някой" да е именно момчето, което харесват. Ще те боли за малко, после ще забравиш, а накрая ще намериш друга, която ще споделя чувствата ти! Такива неща се случват в живота, важно е да се научим как да ги преодоляваме, разбирайки, че никога не са толкова големи спънки, за колкото някога сме ги смятали. Някой ден, когато се сетиш за това дори ще се разсмееш.

Мега фен Аватара на baby_baby
    От къде знаеш че няма да се случи?

Изчакай да видиш какво ще ти каже и тогава го мисли

пуснах сълза

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    От къде знаеш че няма да се случи?

Изчакай да видиш какво ще ти каже и тогава го мисли
    ти си мега отчайваща

Мисля тази нощ да отида на бар и да пийна, не искам още една безсънна нощ да прекарам между четири стени вкъщи, а и вече
    е почти ясно, тя няма намерение да ми отговори. Щом така е решила няма да направя нищо повече..Обичам я, искам да бъде щастлива макар и с друг.
    Мой рус Ангел никога няма да докосна ръчичката ти

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от stebadaerai Виж мнението
    ... най-после се реших да разкрия чувствата си пред момичето от което се нуждая. Направих го чрез лист хартия на който си излях душата и който и дадох лично.
    На колко си? Не се прави така! Освен, че няма да ти върже, сега тя ще покаже листа на приятелките си и всички ще се посмеят дружно зад гърба ти.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    пуснах сълза
    нале

Цитирай Първоначално написано от stebadaerai Виж мнението
    Мисля тази нощ да отида на бар и да пийна, не искам още една безсънна нощ да прекарам между четири стени вкъщи, а и вече
    е почти ясно, тя няма намерение да ми отговори. Щом така е решила няма да направя нищо повече..Обичам я, искам да бъде щастлива макар и с друг.
    Мой рус Ангел никога няма да докосна ръчичката ти
    пробвай да спиш в парка и виж колко по-скапани неща има от това

Супер фен
    Не се задълбочавай толкова,така само ти ще си патиш и,ще си докараш главоболия.

Дал и бележка, да и го беше пратил с пощенски гълъб, по-романтично да е
    Като нямаш смелост да и го кажеш в очите, така ще е. Сега и докажи какъв мъж си, напий се и и звънни.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Дал и бележка, да и го беше пратил с пощенски гълъб, по-романтично да е
    Като нямаш смелост да и го кажеш в очите, така ще е. Сега и докажи какъв мъж си, напий се и и звънни.
    : D

Надрусай се с ХЕРЦА и щи мине.
    пс: Изакай се пред вратата и и я наречи курва, така ще хлътне по тебе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си