.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Проблема е,че е той ми предложи да излизаме два пъти ,но така и не стана.Аз съм малко по– стеснителна.Стах ме е ,че ще откаже.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от milaailieva Виж мнението
    Проблема е,че е той ми предложи да излизаме два пъти ,но така и не стана.Аз съм малко по– стеснителна.Стах ме е ,че ще откаже.
    Ако не пробваш няма да разбереш

Супер фен Аватара на sladura89
    А, ако не го попиташ няма и как да приеме така, че риск печели риск губи, ама и аз имам подобни дилеми понякога, така че спокойно!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами то ако случайно и още два пъти не стане...чакай си го да те покани дори и най непритеснителния да е....
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    А де и аз все това се питам...
    Поне аз знам защо съм смотан !
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    ...когато става дума за момиче методите са много заобиколни и не директни и аз не знам защо е така!
    Това и аз не го разбирам! Жените много рядко приемат или отказват директно ! Логика няма!
    Проблема е,че е той ми предложи да излизаме два пъти ,но така и не стана. Стах ме е ,че ще откаже.
    Ти си го отрязала най-брутално! Това си е чисто отрязване и всеки мъж с поне малко опит (дори аз) го знае и разбира по този начин!

Аз не съм го отрязала просто нещата така се получиха,че нямаще как да излезем
    Последно редактирано от milaailieva : 03-22-2016 на 18:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си