.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Ангел Хранител / Общуване с Ангелите

Здравейте, готови ли сте да навлезете в един нов свят, където ще можете да общувате с невидимото, ако да, то това е вашата тема.
    Щом четеш този текст значи е трябвало така да стане, и това не е случайно!
    Имали ли сте чувство, че някой в момента ви наблюдава отстрани, някакви леки докосвания по тялото, или да видите някаква светлина, която е много искряща със периферното зрение?
    Да. Това са енергиите на ангела около вас, докато четеш това той в момента е до теб.
    Можеш да призовеш своя Ангел Хранител по всяко време, той с радост ще ти помогне, ако се нуждаеш от някаква помощ!
    Не е нужно никакви ритуали или тем подобни.. просто изричаш на глас например ''Мой скъпи Ангел хранителю, призовавам те!'' или каквото ти идва на сърце, ще усетиш присъствието му, можеш да го помолиш за знак, но имайте предвид, че няма да се появи една искряща светлина пред вас, и ангел в плътност да започне да ви говори.
    Те комуникират чрез знаци, например като виждаш през деня еднакви повтарящи се числа, монети, пера на необичайни места. комуникират чрез мисли, чрез чувства, може изведнъж да се почувствате супер изпълнени с любов, радост..
    Някой път може да изникнат някакви мисли в главата ви изведнъж, а някой път и да чуете неговия глас.
    Случвало ли ви се е изведнъж да ви дойде в главата да започнете да тренирате нещо/рисувате/пеете/пишете, или каквото и да е? да се вдъхновите изведнъж да правите нещо, еми.. това не сте вие, ами те, давят ви воля и кураж, днес са ви помогнали поне няколко пъти без да го осъзнавате, но връзката ви може да стане по-голяма, просто трябва да го попитате, можете да напишете за ангела хранител в интернет да прочетете малко, само искам да знаете, че те са верни приятели без его, не ги интересува лошите ви черти, те гледат само добрите! И имайте предвид най-важното, те никога няма да се намесят без вие да го поискате, защото закона за свободната воля важи. Помнете, че те това чакат, не си мислете че сте нахални, те с радост ще помогнат, и после ще са много щастливи, просто го направете без страх! Дори и да не получите някакъв знак не се отчайвайте, не идва винаги на момента, може някой приятел или познат да отговори на въпроса ви, можете да го прочетете някъде, или със повтарящи се събития, повтарящи се числа и например като виждаме постоянно един и същи човек да ни покажат, че са с нас, те ни дават мир и спокойствие, призовете го на тихо и спокойно място, най-добре насред природата според мен, но може и у вас, навсякъде! но за да го чуете трябва да е спокойно..
    от днес нататък помнете, че те винаги са с вас и вие не сте сами! когато се нуждаете от верен другар, който да е до вас - повикайте го!
    Също така можете да му пишете писмо, например ''Мой Ангеле'' и излейте всичко, което чувствате със сърцето си, но никога за неща като пари, или самозадоволство!! ако се нуждаете наистина от помощ, благодарете му предварително и после изгорете листа, няма да го приемат ако не го изгорите!! Еми.. това е от мен, надявам се да съм ви помогнал ^^

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    От кой диспансер идваш?

От никой, но знам от къде дойде тази твоя мисъл, от ограниченото ти его!
    Последно редактирано от samuil beladjiev : 03-19-2016 на 12:42

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от samuil beladjiev Виж мнението
    Здравейте, готови ли сте да навлезете в един нов свят, където ще можете да общувате с невидимото, ако да, то това е вашата тема.
    Щом четеш този текст значи е трябвало така да стане, и това не е случайно!
    Имали ли сте чувство, че някой в момента ви наблюдава отстрани, някакви леки докосвания по тялото, или да видите някаква светлина, която е много искряща със периферното зрение?
    Да. Това са енергиите на ангела около вас, докато четеш това той в момента е до теб.
    Можеш да призовеш своя Ангел Хранител по всяко време, той с радост ще ти помогне, ако се нуждаеш от някаква помощ!
    Не е нужно никакви ритуали или тем подобни.. просто изричаш на глас например ''Мой скъпи Ангел хранителю, призовавам те!'' или каквото ти идва на сърце, ще усетиш присъствието му, можеш да го помолиш за знак, но имайте предвид, че няма да се появи една искряща светлина пред вас, и ангел в плътност да започне да ви говори.
    Те комуникират чрез знаци, например като виждаш през деня еднакви повтарящи се числа, монети, пера на необичайни места. комуникират чрез мисли, чрез чувства, може изведнъж да се почувствате супер изпълнени с любов, радост..
    Някой път може да изникнат някакви мисли в главата ви изведнъж, а някой път и да чуете неговия глас.
    Случвало ли ви се е изведнъж да ви дойде в главата да започнете да тренирате нещо/рисувате/пеете/пишете, или каквото и да е? да се вдъхновите изведнъж да правите нещо, еми.. това не сте вие, ами те, давят ви воля и кураж, днес са ви помогнали поне няколко пъти без да го осъзнавате, но връзката ви може да стане по-голяма, просто трябва да го попитате, можете да напишете за ангела хранител в интернет да прочетете малко, само искам да знаете, че те са верни приятели без его, не ги интересува лошите ви черти, те гледат само добрите! И имайте предвид най-важното, те никога няма да се намесят без вие да го поискате, защото закона за свободната воля важи. Помнете, че те това чакат, не си мислете че сте нахални, те с радост ще помогнат, и после ще са много щастливи, просто го направете без страх! Дори и да не получите някакъв знак не се отчайвайте, не идва винаги на момента, може някой приятел или познат да отговори на въпроса ви, можете да го прочетете някъде, или със повтарящи се събития, повтарящи се числа и например като виждаме постоянно един и същи човек да ни покажат, че са с нас, те ни дават мир и спокойствие, призовете го на тихо и спокойно място, най-добре насред природата според мен, но може и у вас, навсякъде! но за да го чуете трябва да е спокойно..
    от днес нататък помнете, че те винаги са с вас и вие не сте сами! когато се нуждаете от верен другар, който да е до вас - повикайте го!
    Също така можете да му пишете писмо, например ''Мой Ангеле'' и излейте всичко, което чувствате със сърцето си, но никога за неща като пари, или самозадоволство!! ако се нуждаете наистина от помощ, благодарете му предварително и после изгорете листа, няма да го приемат ако не го изгорите!! Еми.. това е от мен, надявам се да съм ви помогнал ^^
    дано (да) не се окаже, че така си упътил някого да общува със сатанински ангел(и)

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от samuil beladjiev Виж мнението
    Недей заблуждава хората! Освен да се изгори писмото, трябва да си здравно осигурен и с направление от здравната каса с печат - слагаш го под възглавницата заедно с потребителска такса 2.40 и нямаш грижи.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-20-2016 на 13:53

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Недей заблуждава хората! Освен да се изгори писмото, трябва да си здравно осигурен и с направление от здравната каса с печат - слагаш го под възглавницата заедно с потребителска такса 2.40 и нямаш грижи.
    да не се бъркаш с феята на зъбките?!

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    да не се бъркаш с феята на зъбките?!
    Не, въпреки че е в същата категория.

Мега фен Аватара на RagioL
    Не, въпреки че е в същата категория.

напомня ми каква мерзост е в момента гръбнака на европа

та по темата
    защо ли аз не се нуждая от ангели хранители

Леле.. вие ме изненадвате! Исках да споделя нещо полезно, а с вашите празни постове... RagioL, повечето мотивации и проблеми, от които си се измъкнал са техни дела нямаше смисъл да си губя времето за заспали хора ...

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението

напомня ми каква мерзост е в момента гръбнака на европа
    Знам, и на мен ми се повръща от всичко това. Всъщност не ме бърка толкова това в какви заспали мекотели са се превърнали западноевропейците - това лесно се оправя. Дразни ме това че се опитват да унижощат европейските народи генетично, не само икономически, политически и културно. И никой не вижда колко бързо и неусетно (в исторически план) ще се променят нещата, никой не осъзнава как тази марксистка чума заличава не само онова, което е силно и стойностно, но и ще заличи изобщо всяка бъдеща възможност за създаване на нещо доблестно. Идеите и хората са преходни, само кръвта е вечна...
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-23-2016 на 19:10

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    А те мислех за интелигентен.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    А те мислех за интелигентен.
    Странно, аз пък никога не съм те мислил за интелигентна.

Поне съм готина и чувството ми за хумор не е претърпяло резекция за разлика от твоето. За човек, вероятно поддръжник на хитлер и националсоца, се изразяваш доста примитивно. Както и да е. Живей си в хуба-бубата.

Знам, и на мен ми се повръща от всичко това. Всъщност не ме бърка толкова това в какви заспали мекотели са се превърнали западноевропейците - това лесно се оправя. Дразни ме това че се опитват да унижощат европейските народи генетично, не само икономически, политически и културно. И никой не вижда колко бързо и неусетно (в исторически план) ще се променят нещата, никой не осъзнава как тази марксистка чума заличава не само онова, което е силно и стойностно, но и ще заличи изобщо всяка бъдеща възможност за създаване на нещо доблестно. Идеите и хората са преходни, само кръвта е вечна...
    Не разбирам защо продължаваш на споменаваш Маркс, Ленин и разни червени цветове, при положение, че СССР отдавна рухна и Европа прие противоположното направление на създадената от САЩ Западно Европейска система, основана на либерални ценности и умешване в хомогенен разтвор на различни култури?

Някои като ауриса ще питат, защо пак Америка. Ами след военна Европа е изцяло раздробена и разпокъсана. Не само Германия, Италия. Франция също пада под американското крило, от което е е ''освободена''.

И какво става днес?! Разбъркаха Арабския свят, предизвикаха милиони имигранти с коренно различни култури, ценности, самосъзнание, религия, идентичност да залеят Европа.

ЕС не е готов за това, но да се съпротиви означава да каже край на своето собствено идеологично съществуване, да се самоунищожи, да изгради нови основи. Ама Меркела стои си и праска чиикиии на Обама, защото в Германия има 100 разположени американски военни бази, а бодигардовете й са американски генерали.

Съгласен съм, че това изкуствено умешване на расите няма да го бъде.

Всеки търси корените си. Отнемеш ли същността на някого, то ти го обеличаваш.
    Всеки има враг. Човек, който няма враг, не уважава и себе си.

Различията между народите, между цивилизациите са големи и колкото и да им се вярва на някои хора, че всички сме еднакви и можем да живеем общо, това само ще доведе до ескалация, разединение или поява на трети пол.

Американците са доста умешени, макар и да си имат проблеми с негрите, но този номер в Европа не върви - довежда до война.

Ако пък върви, ние след 100 години ще сме брадясали ислямисти.

В момента битката между САЩ и Русия. Европа не е фактор. Ако Русия победи, славянските народи взимат топката.

От страни изглежда конспирация и нарочно така е направено да изглежда. Хората са продукт на една системата, в която трябва да вярват, пък дали истината е пред очите им, е все тая.

Не всички са слепи, но на масата не може да го обясниш.

Ставало е тема за политика с колеги, които не са мислили и следели пълноценно събитията. Просто те не знаят на кой свят се намират, няма и смисъл да им обясняваш. Аз си мълча, защото и им слушам великите размисли, уникално логични заключния и за съжаление не мога да се включа в разговора. Не виждам и смисъл.

Ако не сам, никой няма ти налее акъл. Света се управлява от хора, които определят какво ще се случва на народа, а не обратното, макар и народа да има голяма огромна отговорност с неговия характрер и най-вече - глупост.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Не разбирам защо продължаваш на споменаваш Маркс, Ленин и разни червени цветове, при положение, че СССР отдавна рухна и Европа прие противоположното направление на създадената от САЩ Западно Европейска система, основана на либерални ценности и умешване в хомогенен разтвор на различни култури?

Някои като ауриса ще питат, защо пак Америка. Ами след военна Европа е изцяло раздробена и разпокъсана. Не само Германия, Италия. Франция също пада под американското крило, от което е е ''освободена''.

И какво става днес?! Разбъркаха Арабския свят, предизвикаха милиони имигранти с коренно различни култури, ценности, самосъзнание, религия, идентичност да залеят Европа.

ЕС не е готов за това, но да се съпротиви означава да каже край на своето собствено идеологично съществуване, да се самоунищожи, да изгради нови основи. Ама Меркела стои си и праска чиикиии на Обама, защото в Германия има 100 разположени американски военни бази, а бодигардовете й са американски генерали.

Различията между народите, между цивилизациите са големи и колкото и да им се вярва на някои хора, че всички сме еднакви и можем да живеем общо, това само ще доведе до ескалация, разединение или поява на трети пол.

Американците са доста умешени, макар и да си имат проблеми с негрите, но този номер в Европа не върви - довежда до война.

В момента битката между САЩ и Русия. Европа не е фактор. Ако Русия победи, славянските народи взимат топката.

От страни изглежда конспирация и нарочно така е направено да изглежда. Хората са продукт на една системата, в която трябва да вярват, пък дали истината е пред очите им, е все тая.

Не всички са слепи, но на масата не може да го обясниш.

Ставало е тема за политика с колеги, които не са мислили и следели пълноценно събитията. Просто те не знаят на кой свят се намират, няма и смисъл да им обясняваш. Аз си мълча, защото и им слушам великите размисли, уникално логични заключния и за съжаление не мога да се включа в разговора. Не виждам и смисъл.

Ако не сам, никой няма ти налее акъл. Света се управлява от хора, които определят какво ще се случва на народа, а не обратното, макар и народа да има голяма огромна отговорност с неговия характрер и най-вече - глупост.
    Марксизъм е доста широко понятие. Kазвам марксизъм не случайно, защото характерното за марксизма е същото, което се случва и днес в европа - избират си една група от хора, които представят за репресирани, и после я използват за лесен електорат и чрез нея държат общественото мнение шах. Комунистите представиха за репресирани работническата класа, и макар тая идея по начало да не е толкова далеч от истината, комунизмът така и не представи работещо решение на този проблем, а само хвърли доста народи по целия свят в братоубийствени войни - това е защото такова решение изобщо никога не е било част от плана - тъкмо обратното, липсата на такова решение беше основния метод за дестабилизиране.
    А днешния марксизъм не защитава работниците - той защитава педераси, чернилки и феминистки. Толкова е лесно да се види срещу кого е насочена цялата тази програма, въпреки че се крие зад идеи за социална справедливост и това да "помага" на тези клети, репресирани социо-групи.

А да се говори за това, нали се сещаш че няма никаква полза. Трябват твърди и решителни действия - и по мое мнение тази битка няма да се спечели от партии, групировки и лидери - това ще е борба на силни личности и на индивидуални актове на съпротива. Една групировка в днешно време няма нито нелегални, още по-малко легални средства за такава борба, защото всичко се следи и тя може много бързо да се неутрализира и след това да се потулят нещата. Но виж, ако улиците се напълнят с Андерш Брейвиковци, тогава може би има шанс за промяна.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 03-24-2016 на 12:55

Кога е следващата ти мисия да спасяваш света в овча купел с малко зарин?

Мега фен
    това ще е борба на силни личности и на индивидуални актове на съпротива.
    Улиците едва ли някога ще се напълнят с такива силни личности, все пак живеем с дебелизирано, консуматорско общество, което предполага и по-голяма зависимост, а зависимостта не произвежда силни личности, а доброволно послушни.

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението

Не виждам защо трябва да е изкуствено умешване, мулти-културализма трябва да е цел към която всяка една нация трябва да се стреми. Не знам да колко го осъзнаваш но света и всяка друга държава все още е под влиянието на така тъпото клише "Divide and Conquer". С такива очевадни жаргони като 'негри' е самопоказаетлно колко консервативно и за жалост все още назад с поне 60 години на мислене си. А долкото до Америка, гранд-плана на основателите е бил тотална изолация между държава и религия(Хирстиянството), мулти-културна ютопия. Сега е точно обратното на инициалните планове...

Разбира се че различията между културите и нарадоите са различни и голями, но не е ли това целта на мулти-културализма-да смекчи тези различия и да се останови весеобщи стъпала към които да се работи, всеобщи интереси за благото на всеки? Това което ескалира нещата не е културата, народноста или етническите различия, напротив, по-скоро са рализичните идеологий в контекст с различните култури. За това бих обвинил религията като цяло дали ще е Християнството, Исляма или Юдейството.

Когато човек осъзнае че егоцентризма и нарцицизма в ядрото на всяка една религия и нейния все така любящ бог е достоверна колкото и чайника на Бертранд Ръсъл то тогава възвишяването на съзнанието на човека към света би било неизбежно. Като пример ще ти дам Запада и по конкретно Западна Европа, кадето през последните два века точно това възвишаване на съзнанието на човека е допринесло тъкмо за така нареченото 'secular society' и в процеса дава гласност на така мразеният от вас вярващите атеизм и екзистенциализм който до тогава е бил не до толкова известен като философия и идеология и дори наказван със смърт от така любящата ви религия.

Както виждаш, в сегашно време да накажеш някой със смърт заради това в което вярва а акт на абсолютно варварвсто и слабоумие, немислимо и глупашко, да не говрим пък противо-законно. Та ако виждаш какво искам да кажа, е това че в момента наблюдаваме аболютно същият процес в Ислямския свят кадето хомосексуалността, атейзма, сексизма и много други фундаментални аспекти необходими за един пълноцененно воден живот са пренабрегнати в името на някакъв фантазия каквато е кУрана и алах. Тове което е станало във запада е един еволюцонен процес в който съзнанието е обогатено чрез науката за да изостави остарялите религиозни вярвания на примитивната ни природа.

А тези хора които нямат врагове не са хора които не уважават себе си а точно напротив, това че нямаш врагове е достатъчно голяма доказателство за само-достойнство, както за себе си така и за другите, също е и доказаталество за интегретат на човек.

Когато осъзнаеш колко незначително малък си с сравнение на вселената и потенцилно другите вселени и факта че си увиснал на милионна частица от частицата в купа сено по средата на нищото... то тогава може би ще си дадеш сметка до колко примитивно и наивно е клишето "Divide and Conquer", делението на религий, етничност и сексуалност.

А що се отнася до патриотизма и национализма, прогрес в консерватизма няма.
    Последно редактирано от Zlennox : 03-24-2016 на 22:43

Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    ...
    Kакво по дяволите чета?

Kill me pls

h.
    Какви са тези лайна?!

1) Думата ''негър'' в българския език не се използва като обида.

2) След всичко, което прочетох разбрах, че ти искаш да живееш в бърлогата на ЦИГАНИТЕ, да ги интегрираш, или пък просто да приемеш лайната им, защото вселената е голяма, животът е кратък и ткт?

3) Различията между групите от народи са се обуславяли с много години и не зависят само от религията.
    Ако си мислиш, че мулти-културата ще обедини на едно място хората от целия свят в едно съзнание, в един бит, значи отивай да живееш при циганите и да ги интегрираш.
    Твоя изкуствен мулти-културализъм в Западна Европа и САЩ, заедно с примитивните егоистични ценности на капитализма доведе само до десетки атентати и свръх джихадизъм хаха.

3) Враг е това, което не обичаш. Когато хората достигнат нивото на Исус, да обичат и насилниците си, за каквито всевисши цели ми говориш, тогава вече ще е друго.

Давал съм един пример. Представи си, че си си изградил среда от приятели. Утре някой ги разкара, а теб те затвори при хора, които не харесваш. Какво ще направиш? Ще се приспособяваш, ще се бориш против същността си, или ще търсиш по възможност отново начини, да се върнеш, или да общуваш с приятели, които цениш?

Страшно тъпо е, че отхвърляте същността на националните държави, които не случайно са възникнали от зората на съществуването.

Доктор сатан 666..... Това което искаш, с индивидуалните личности и отварянето на съзнанието на всички индивиди според мен за сега е само една мечта. Дори може да се каже, че индивидуалното мислене е застъпено повече в Западния свят, макар и само на битово, премитивно ниво. И там хората са застъпени да вярват и да се водят по точни определени схеми. Нали беше казано, че само няколко процента от хората могат да мислят, замисли се над това и разбери, че скоро няма да бъде този период.

П

minuta mal4anie za multi-kulti

Мега фен
    Не виждам защо трябва да е изкуствено умешване, мулти-културализма трябва да е цел към която всяка една нация трябва да се стреми.
    Аз не знам как човек като тебе едновременно може да съчетава еволюцията с мултикултурализмът. Ами тези хора може просто да са започнали да еволюират по друг начин, в друг вид човек, нали по принцип уж така се е оформило биологичното разнообразие.

Както каза един професор по БТВ: "те са друг биологичен вид и искат друг вид отношения".

И изведнъж се появяваш ти, с някаква ода за мулти-култито и някакво миш-маш общество, а в същото време си еволюционист и си за разнообразието на видовете.
    Последно редактирано от defender : 03-25-2016 на 11:26

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз не знам как човек като тебе едновременно може да съчетава еволюцията с мултикултурализмът. Ами тези хора може просто да са започнали да еволюират по друг начин, в друг вид човек, нали по принцип уж така се е оформило биологичното разнообразие.

Както каза един професор по БТВ: "те са друг биологичен вид и искат друг вид отношения".

И изведнъж се появяваш ти, с някаква ода за мулти-култито и някакво миш-маш общество, а в същото време си еволюционист и си за разнообразието на видовете.

Не искам да пребягвам към обиди но ти буквално съчетаваш етническото разнообразие с културата и иделогията на различни общества.... Две тотално различни неща като идеа и конспект! Явно еволюцията не е стигнала до теб все още, за жалост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си