Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
Знам, и на мен ми се повръща от всичко това. Всъщност не ме бърка толкова това в какви заспали мекотели са се превърнали западноевропейците - това лесно се оправя. Дразни ме това че се опитват да унижощат европейските народи генетично, не само икономически, политически и културно. И никой не вижда колко бързо и неусетно (в исторически план) ще се променят нещата, никой не осъзнава как тази марксистка чума заличава не само онова, което е силно и стойностно, но и ще заличи изобщо всяка бъдеща възможност за създаване на нещо доблестно. Идеите и хората са преходни, само кръвта е вечна...
Не разбирам защо продължаваш на споменаваш Маркс, Ленин и разни червени цветове, при положение, че СССР отдавна рухна и Европа прие противоположното направление на създадената от САЩ Западно Европейска система, основана на либерални ценности и умешване в хомогенен разтвор на различни култури?

Някои като ауриса ще питат, защо пак Америка. Ами след военна Европа е изцяло раздробена и разпокъсана. Не само Германия, Италия. Франция също пада под американското крило, от което е е ''освободена''.

И какво става днес?! Разбъркаха Арабския свят, предизвикаха милиони имигранти с коренно различни култури, ценности, самосъзнание, религия, идентичност да залеят Европа.

ЕС не е готов за това, но да се съпротиви означава да каже край на своето собствено идеологично съществуване, да се самоунищожи, да изгради нови основи. Ама Меркела стои си и праска чиикиии на Обама, защото в Германия има 100 разположени американски военни бази, а бодигардовете й са американски генерали.

Съгласен съм, че това изкуствено умешване на расите няма да го бъде.

Всеки търси корените си. Отнемеш ли същността на някого, то ти го обеличаваш.
Всеки има враг. Човек, който няма враг, не уважава и себе си.

Различията между народите, между цивилизациите са големи и колкото и да им се вярва на някои хора, че всички сме еднакви и можем да живеем общо, това само ще доведе до ескалация, разединение или поява на трети пол.

Американците са доста умешени, макар и да си имат проблеми с негрите, но този номер в Европа не върви - довежда до война.

Ако пък върви, ние след 100 години ще сме брадясали ислямисти.

В момента битката между САЩ и Русия. Европа не е фактор. Ако Русия победи, славянските народи взимат топката.

От страни изглежда конспирация и нарочно така е направено да изглежда. Хората са продукт на една системата, в която трябва да вярват, пък дали истината е пред очите им, е все тая.

Не всички са слепи, но на масата не може да го обясниш.

Ставало е тема за политика с колеги, които не са мислили и следели пълноценно събитията. Просто те не знаят на кой свят се намират, няма и смисъл да им обясняваш. Аз си мълча, защото и им слушам великите размисли, уникално логични заключния и за съжаление не мога да се включа в разговора. Не виждам и смисъл.

Ако не сам, никой няма ти налее акъл. Света се управлява от хора, които определят какво ще се случва на народа, а не обратното, макар и народа да има голяма огромна отговорност с неговия характрер и най-вече - глупост.