- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Ангел Хранител / Общуване с Ангелите
Аз не знам как човек като тебе едновременно може да съчетава еволюцията с мултикултурализмът. Ами тези хора може просто да са започнали да еволюират по друг начин, в друг вид човек, нали по принцип уж така се е оформило биологичното разнообразие.
Както каза един професор по БТВ: "те са друг биологичен вид и искат друг вид отношения".
И изведнъж се появяваш ти, с някаква ода за мулти-култито и някакво миш-маш общество, а в същото време си еволюционист и си за разнообразието на видовете.
Последно редактирано от defender : 03-25-2016 на 12:26
Добре де, еволюцията не зависи ли в някаква степен от поведението на човека, а то от неговия светоглед?
Например, нали маймуната най-вече е еволюирала не защото я е пекло слънцето и я е духал вятъра по челото, а защото е слезнала от дървото и е започнала да се труди т.е. има промяна в поведението си и начина на живот, различни от нейните предшественици, останали по клоните. Нали всеки еволюирал вид е придобил някакво ново поведение, различно от това на предшественика му, което в крайна сметка се оказва катализатор на еволюционните промени в организма му. Надявам се, еволюцията не става по някакъв магьоснически начин?
ПП: Та въпроса ми беше: как съчетаваш мултикултурализъм с еволюцията (и биологичното разнообразие на видовете), защото ти си фен и на двете и не искаш да им пречиш?
Последно редактирано от defender : 03-26-2016 на 12:21