.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Не виждам защо трябва да е изкуствено умешване, мулти-културализма трябва да е цел към която всяка една нация трябва да се стреми.
    Аз не знам как човек като тебе едновременно може да съчетава еволюцията с мултикултурализмът. Ами тези хора може просто да са започнали да еволюират по друг начин, в друг вид човек, нали по принцип уж така се е оформило биологичното разнообразие.

Както каза един професор по БТВ: "те са друг биологичен вид и искат друг вид отношения".

И изведнъж се появяваш ти, с някаква ода за мулти-култито и някакво миш-маш общество, а в същото време си еволюционист и си за разнообразието на видовете.
    Последно редактирано от defender : 03-25-2016 на 12:26

Голям фен Аватара на Zlennox
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз не знам как човек като тебе едновременно може да съчетава еволюцията с мултикултурализмът. Ами тези хора може просто да са започнали да еволюират по друг начин, в друг вид човек, нали по принцип уж така се е оформило биологичното разнообразие.

Както каза един професор по БТВ: "те са друг биологичен вид и искат друг вид отношения".

И изведнъж се появяваш ти, с някаква ода за мулти-култито и някакво миш-маш общество, а в същото време си еволюционист и си за разнообразието на видовете.

Не искам да пребягвам към обиди но ти буквално съчетаваш етническото разнообразие с културата и иделогията на различни общества.... Две тотално различни неща като идеа и конспект! Явно еволюцията не е стигнала до теб все още, за жалост.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Не искам да пребягвам към обиди но ти буквално съчетаваш етническото разнообразие с културата и иделогията на различни общества.... Две тотално различни неща като идеа и конспект! Явно еволюцията не е стигнала до теб все още, за жалост.
    Добре де, еволюцията не зависи ли в някаква степен от поведението на човека, а то от неговия светоглед?
    Например, нали маймуната най-вече е еволюирала не защото я е пекло слънцето и я е духал вятъра по челото, а защото е слезнала от дървото и е започнала да се труди т.е. има промяна в поведението си и начина на живот, различни от нейните предшественици, останали по клоните. Нали всеки еволюирал вид е придобил някакво ново поведение, различно от това на предшественика му, което в крайна сметка се оказва катализатор на еволюционните промени в организма му. Надявам се, еволюцията не става по някакъв магьоснически начин?

ПП: Та въпроса ми беше: как съчетаваш мултикултурализъм с еволюцията (и биологичното разнообразие на видовете), защото ти си фен и на двете и не искаш да им пречиш?
    Последно редактирано от defender : 03-26-2016 на 12:21

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си