- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче което е имало дълга връзка
И аз кво да направя бе, да не мислиш че ми харесва или искам да съм в тази ситуация. Просто съм и сега съм зверски преебан защото изпуснах най-добрите години от живота за момичета - тийн годините. Сега е просто толкова късно че е почти невъзможно да се срещам с момичета. Просто не мога и да си представя как изобщо мога да вляза в какъвто и да е контакт с момиче, след като изпуснах това да имам голям социален кръг в който има момичета още от гимназията (или по-рано). Просто от гледна точна на логистика е невъзможно да се запозня с някоя 15-17 годишна.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами например могат да те запознаят с познатите си жени и техни приятелки.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гледам, даже нивото на обидите ви е останало същото...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Какво е това нашествие на лелки? Да не сте се наговорили нещо?![]()
Ами на 26 год във форума хаха мамини синчета
То вярно че момчетата бавно се развиват, ама някои и не започват
То тук отдавна никой не модерира и затова е такава анархия...
Ти пък вземи се кротни малко с тези мамини синчета на 26, че ако го беше повторила един път можеше и да е забавно. Гледай си 21 годишните момиченца.Всъщност и в твоята възраст на английски вече не се съдържа думичката тийн, тъй че по твоята велика логика чии чеп дириш тук сега като си толкова развитата..
![]()