Мяу!
Първоначално написано от solo_ Това е прекрасно име. Не знам не го харесвам много...
Първоначално написано от Esdeath Не знам не го харесвам много... Защо ?
Първоначално написано от АгентМура Мяу! Ела на скайпа, че трябва да говорим за Indistinct !
Първоначално написано от solo_ Защо ? Ами не знам ... просто е така.
Първоначално написано от Esdeath Ами не знам ... просто е така. Името е много хубаво ! Щом не ти харесва, тогава как би искала да се казваш ?
Първоначално написано от solo_ Името е много хубаво ! Щом не ти харесва, тогава как би искала да се казваш ? Може би Айми ... не знам.. А ти как се казваш ??
Първоначално написано от Esdeath Може би Айми ... не знам.. А ти как се казваш ?? Аз ли ?
Първоначално написано от Esdeath Може би Айми ... Елизабет е много по-хубаво и чаровно от Айми !
Първоначално написано от solo_ Аз ли ? Да.
Първоначално написано от solo_ Елизабет е много по-хубаво и чаровно от Айми ! Не знаеш какво означава Айми нали, за мен е важно и хубаво...
няма да ти каже.
Първоначално написано от Esdeath Да. Нещо ми напомня на WOW, но не съм сигурен...
Първоначално написано от LoveInfect няма да ти каже. Защо не ? Нали му казах как се казвам?
Първоначално написано от solo_ Нещо ми напомня на WOW, но не съм сигурен... ?? Не, бившия ми обясни какво означава, от къде е и ми хареса много ...
Първоначално написано от Esdeath Защо не ? Боби се казвам.
Последно редактирано от solo_ : 03-28-2016 на 18:27
Първоначално написано от Esdeath ?? Не, бившия ми обясни какво означава, от къде е и ми хареса много ... Ясно.
Елизабет е прекрасно име, не знам защо не го харесваш...
Кога станах център на внимание ? Нека някой друг да е.
Първоначално написано от Esdeath Нека някой друг да е. Защо ?
Невероятно - човек, който не обича да е център на внимание...
Първоначално написано от solo_ Защо ? Защото не искам внимание, нямам нужда от него.
Първоначално написано от persil Невероятно - човек, който не обича да е център на внимание... Толкова ли рядко се среща ? ...
persil, не е нужно да ѝ и мазниш, тя вече не е сама !
Първоначално написано от Esdeath Защото не искам внимание, нямам нужда от него. То пък това, че двама човека във форум са те попитали защо не си харесваш името не значи непременно, че живо се интересуват от теб. Център на внимание е твърде силен израз в случая
Правила