.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Да, за това тука се напълни с тъжни хора, разбили им сърцата и коментиращия целия народ...И из не мога да се похваля, че имам късмета да се влюбя и да видя най-хубавата страна на любовта, ама не тръгвам да пиша как всички хора са такива, как всеки мисли за ебане, за пари и тем подобни....Еми не всеки мисли за това, това че попада човек на такива, не значи, че всички са такива...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Да, за това тука се напълни с тъжни хора, разбили им сърцата и коментиращия целия народ...И из не мога да се похваля, че имам късмета да се влюбя и да видя най-хубавата страна на любовта, ама не тръгвам да пиша как всички хора са такива, как всеки мисли за ебане, за пари и тем подобни....Еми не всеки мисли за това, това че попада човек на такива, не значи, че всички са такива...
    Именно. Ама самия форум си загуби смисъла, аз затова и не съм влизала скоро. Просто всеки само някакви глупости пише, стана тука чат повече, отколкото обсъждане и наистина да имаш интерес да четеш и да видиш една реална гледна точка. Всеки го изкривява през призмата на някаква "болна интелигенция" и един смешен сарказъм. То хубаво да е забавничко, ама някакси името "teenproblem" доста се измести. Дайте една изповедалня във Фейсбук да си направим, поне да се виждаме кои сме... хахахах
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си