- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Драги влюбени събратя, мъже, момчета и салфетки !
Другия път ще се постарая да пиша само слънчеви неща и да използвам сладки до диабет послания хаха.. Нали са малко във фейсбук . На 24 съм и нямам проблем с момичетата, всъщност безвкусни са ми на тоя етап, сякаш са клонирани и се държат по подобен начин повечето(не тропчовци не стигам до заключение без да проверя.. ). Но добре, дайте по реална гледна точка.. То ако нещо не влиза във вашите разбирания, автоматично го приемате за грешно хах ама и това си има обяснение в психологията ! Както и да е.. Момчета, четете и учете, жените са коварни в наши дни и са особено меркантилни (повечето)..
Последно редактирано от Maleficus : 03-28-2016 на 19:23
Е, ние, момичетата, да се метнем някъде най - добре, нали? Напротив, аз приемам различна гледна точка и даже държа на нея. "Жените са коварни." - честно? Да, по - малка съм от теб. Да, нямам, може би, твоя опит. Ама и ти на 24 да твърдиш такова нещо с тези изчисления. Не знам, явно света свърши вече, това беше, край...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
И сигурно си имал отношения със всяка една жена по света?! Колко интересно... Колко милиарда години ти трябваха, за да откриеш тая закономерност? Или да не питам?
Поне се посмях, извинявай, че за твоя сметка. Надявам се един ден да ми простиш.
Въобще... МНОГО си дълбок, пич! Човек може да се удави в размишленията ти. А за емоционална ентелегентност ако не си чувал, трябва...
Няма лошо смехът е здравеБил съм с достатъчно и съм наблюдавал доста, все пак психологията ми е страст и се интересувам от човешкото поведение.. Тоест имам скромни знания над нормалното. Айде Тори кажи, как мъжете да си тренират емоционалната интелигентност, защото като гледам как всички се оплакват във форума имат остра нужда от това
![]()
Винаги можеш да минеш на другия бряг, за да не ти се налага да се занимаваш с тия зли и еднакви жени.
Във форума едно време се мереха кой е по по най, сега като гледам последните теми в тоя раздел, се мерят кой е най-нещастен и чий живот е най-скапан.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."