.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Голям фен Аватара на Maleficus
    Другия път ще се постарая да пиша само слънчеви неща и да използвам сладки до диабет послания хаха.. Нали са малко във фейсбук . На 24 съм и нямам проблем с момичетата, всъщност безвкусни са ми на тоя етап, сякаш са клонирани и се държат по подобен начин повечето(не тропчовци не стигам до заключение без да проверя.. ). Но добре, дайте по реална гледна точка.. То ако нещо не влиза във вашите разбирания, автоматично го приемате за грешно хах ама и това си има обяснение в психологията ! Както и да е.. Момчета, четете и учете, жените са коварни в наши дни и са особено меркантилни (повечето)..
    Последно редактирано от Maleficus : 03-28-2016 на 19:23

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Maleficus Виж мнението
    Другия път ще се постарая да пиша само слънчеви неща и да използвам сладки до диабет послания хаха.. Нали са малко във фейсбук . На 24 съм и нямам проблем с момичетата, всъщност безвкусни са ми на тоя етап, сякаш са клонирани и се държат по подобен начин повечето(не тропчовци не стигам до заключение без да проверя.. ). Но добре, дайте по реална гледна точка.. То ако нещо не влиза във вашите разбирания, автоматично го приемате за грешно хах ама и това си има обяснение в психологията ! Както и да е.. Момчета, четете и учете, жените са коварни в наши дни и са особено меркантилни (повечето)..

Е, ние, момичетата, да се метнем някъде най - добре, нали? Напротив, аз приемам различна гледна точка и даже държа на нея. "Жените са коварни." - честно? Да, по - малка съм от теб. Да, нямам, може би, твоя опит. Ама и ти на 24 да твърдиш такова нещо с тези изчисления. Не знам, явно света свърши вече, това беше, край...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Е, ние, момичетата, да се метнем някъде най - добре, нали? Напротив, аз приемам различна гледна точка и даже държа на нея. "Жените са коварни." - честно? Да, по - малка съм от теб. Да, нямам, може би, твоя опит. Ама и ти на 24 да твърдиш такова нещо с тези изчисления. Не знам, явно света свърши вече, това беше, край...
    Добре, всеки си има гледната точка,но отхвърляйки чуждата напълно е признак за незрялост. Да повечето жени им е по изгодно да са коварни, тъй като имат по голям избор на партньори.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Добре, всеки си има гледната точка,но отхвърляйки чуждата напълно е признак за незрялост. Да повечето жени им е по изгодно да са коварни, тъй като имат по голям избор на партньори.
    Е, добре бе, човек, колко връзки си имал или на колко момичета си попадал, че така да мислиш? Чак пък тоооолкова ли е трудно? Фейсбука ли ти ги отсява такива не мога да разбера? Кажи си доводите.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на tori
    не тропчовци не стигам до заключение без да проверя
    И сигурно си имал отношения със всяка една жена по света?! Колко интересно... Колко милиарда години ти трябваха, за да откриеш тая закономерност? Или да не питам?

Добре, всеки си има гледната точка,но отхвърляйки чуждата напълно е признак за незрялост.
    Поне се посмях, извинявай, че за твоя сметка. Надявам се един ден да ми простиш.

Въобще... МНОГО си дълбок, пич! Човек може да се удави в размишленията ти. А за емоционална ентелегентност ако не си чувал, трябва...

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И сигурно си имал отношения със всяка една жена по света?! Колко интересно... Колко милиарда години ти трябваха, за да откриеш тая закономерност? Или да не питам?

Поне се посмях, извинявай, че за твоя сметка. Надявам се един ден да ми простиш.

Въобще... МНОГО си дълбок, пич! Човек може да се удави в размишленията ти. А за емоционална ентелегентност ако не си чувал, трябва...
    Няма лошо смехът е здраве Бил съм с достатъчно и съм наблюдавал доста, все пак психологията ми е страст и се интересувам от човешкото поведение.. Тоест имам скромни знания над нормалното. Айде Тори кажи, как мъжете да си тренират емоционалната интелигентност, защото като гледам как всички се оплакват във форума имат остра нужда от това

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Винаги можеш да минеш на другия бряг, за да не ти се налага да се занимаваш с тия зли и еднакви жени.

Във форума едно време се мереха кой е по по най, сега като гледам последните теми в тоя раздел, се мерят кой е най-нещастен и чий живот е най-скапан.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си