.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Дали Макдоналдс или нещо, друго, както казах, ще се научи как се работи и какво е то работа най-малкот.

А сега до неграмотността на грозния. Капитализъм. 1 от 10 стартирали фирми оцелява.

Този макдоналд за да се развие по целия свят, да се превърне в основната фастфоод, знаеш ли колко конкуренция е изгърмяла?!

И на мен ми е страшно курветина тази ситема, ама той комунизма преди 89 неслучайно е възникнал.

Днес парите са пред всичко. Те стоят в основата на развитието на всяка фирма. И като стоиш на едно място, рано или късно, някой друг ще се разрасне, ще ти вземе пазарите и ти ще фалираш.

Тея на Запад взимат и дават 10 пъти повече, защото имат силни държави, работещи предприятия, производство, индустрия, не се краде толкова и тнт

Тея на изток да не са некви мангали, че сега като нас?! Тая война в Украйна да не е случайна?!

Тея санкции към Русия да не са случайни.

Мислете уе.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    И на мен ми е страшно курветина тази ситема, ама той комунизма преди 89 неслучайно е възникнал.
    Грешиш, както обикновено - комунизма не зарди това е възникнал, а заради това е рухнал !
    Днес парите са пред всичко.
    Не само днес, а и преди и сега и след 1000 г.
    Тея на Запад взимат и дават 10 пъти повече, защото...
    ...защото за такава заплата като тукашната, западнякът може само да ти се изсмее в лицето! Западните корпорации затова си "поканиха" едни хора, като си мислят че ще им работят евтино, вместо да взривяват !
    Мислете уе.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си