- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Драги влюбени събратя, мъже, момчета и салфетки !
Авторе нищо не каза и за педалите....
Или си изрекламирам мъжката любов по доста заобиколен начин?
Edit: Оооо како Violenza къде се губиш? Как така да се появиш отново в този форум.Преди това LadyDi се мерна. Да няма някоя виртуална форумна сбирка на наборите дето съм изпуснал?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-29-2016 на 12:40
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Времената се менят, но винаги ще има неудовлетворени и оплакващи се.
Аз ли се бъркам, или имаше още една тема от теб за любовните разочарования и колко зле се държат жените с мъжете? Надушвам някакви комплекси, които избиваш с разсъжденията си.
Явно само на такива момичета си попадал и сега за това пишеш тези глупости ужас
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Помисли си, не ще си единствен
Пък и щом ме мразиш пак става, нали не ти е "тамън през центъра на гащите"
Ми...бая съм злобнамрази ме дее
И не съм бисекс, пък и съм феминистка, даже feminazi![]()
Това е вероятно,защото още не си се наденала на вретеното...![]()
Иска ти се някой да ти го сложи ли?
Ох галфон ще си останеш
Седи си в тийн форума с 3000+ поста, надали скоро ще ти дойде акъла
Мама още ли те издържа? Мен би ме било срам от теб
Като те чета, веднага ми става ясно, колко си неконтактен и свит и сигурно повечето те отбягват. Затова и си се затворил в свой свят.
Последно редактирано от Sarafina : 03-30-2016 на 15:19
Да Сарафинке ле младо девойче. Искам лично ти да ми го сложиш. А после аз ще го сложа на теб и на гаджето ти за благодарност.Ако си добра ти може да удариш повечко далавера.Така и така гледам ти май си мъжа в семейството ви
Иначе колко седя във форума това теб не те грее.Кой ме храни също.Иначе при желание от твоя страна бих кандидаствал за твое лично жиголо.Ще ти давам и да ме връзваш на каишка и да ме биеш с кампшик за да може да изпитваш оргазъм породен от изливането на злобата ти и феминистката ти същност върху мен.А аз ще го изливам върху теб.
А да, може да ми удържаш веднъж на няколко месеца една месечна заплата за психологически сеанси при теб,че гледам разбираш от занаята.![]()
Тогава съм съгласна, щом ще е взаимноама ще се редуваме 1:3 в моя полза.
А за сеансите - нямам нужда от удържане на заплати пхахаха но ме бива, знам
1път мен 3 пъти теб нали така?Имаме сделка значи.
Ще те направя най-малкото би.,а може и да ме намрази гаджето ти като я зарежеш.....
П.П. Всъщност имам някакво доза съмнение,че името ти започва с П и завършва с А...![]()
Казах в моя полза, смотльо хаха еее тъкмо щях да кажа, че ще стане човек от теб
Върви да пометеш двора
Хммм.........в твоя полза ще е като почна да ги галя простатата.....ще мъркаш като котенце, като се дупиш
И с тази разлика, че ползвайки дилдо, няма да свърша за 10 минутки пхахага
Аз имам много по-добра идея. Да ти галя сливиците.
Даже ще се облека и в женски дрехи ако искаш....
Едит: По шимейл падаш ли си?Мога да си сложа и изкуствени временни цици.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 03-30-2016 на 15:55
О идеалнодано са ти извадени, че повечко пространство да има
Ще се научиш да не стискаш дупе ей
Ами цици мн хресвам, ама не изкуствени :д
Последно редактирано от Sarafina : 03-30-2016 на 15:57