Първоначално написано от Dwyd96 Ето още на втора страница си разделил църквата oт християнството.. Така че номера с различните тълкувания не минава... Аз съм ги разделил. Не говорехме ли за твоите схвания относно религия?
Първоначално написано от inewton Аз съм ги разделил. Не говорехме ли за твоите схвания относно религия? На базатаа, на твоето разделяне на църква от християнство (религия) зададох въпроса, "Защо ти е нужна религията?" .. Така че...
Първоначално написано от Dwyd96 На базатаа, на твоето разделяне на църква от християнство (религия) зададох въпроса, "Защо ти е нужна религията?" .. Така че... Пак не виждам къде е проблема. Аз говорех за религията като система за познаване на Бог.
Първоначално написано от inewton Пак не виждам къде е проблема. Аз говорех за религията като система за познаване на Бог. по какъвто и начин да говориш за религията, противоречията между казаното от теб си остава...
Първоначално написано от Dwyd96 по какъвто и начин да говориш за религията, противоречията между казаното от теб си остава... Добре. Causa finita! Явно няма да се разберем.
Първоначално написано от inewton Добре. Causa finita! Явно няма да се разберем. Явно общуваме на различно ниво..
Първоначално написано от Dwyd96 Явно общуваме на различно ниво.. Най-накрая си призна.
Правила