- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Минимална възраст за...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Друже, не е въпроса дали е законно или не(това второто може да бъде възприето и като педофилия). Защо на деца, на започващи пубертета деца им е позволено да се сношават е това, което не мога да разбера. И затова пуснах темичката ако някой има логично обяснение, да го сподели.
(Абстрахирам се от тъпанарщината, че да си девствен в седми клас те прави задръстен; това как става не ми го побира ума.)
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Мислиш ли, че ако вдигнат възрастта по закон от 14 на 16 години, примерно, малките пикли и пикльовци ще спрат да се сношават? И да им позволяват, и да не им позволяват, те като са си решили да се плющят още от детската градина, никой няма да ги спре. Относно тъпанарщината, по-късно ще им идва акъла и се сещат колко са били прости, някои направо ги е срам. Познавам момичета, които са счупили джама на 13 и на 15, сега са на по 20 и няколко и като си говорим за това, казват, че съжаляват. Общо взето, никой закон не може да премахне желанието за "гъзария" и простотията българска. Простотията даже законите я създават напоследък.