.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    В случая мисля, че съм прав. На 16 е. Ако й е толкова неприятно може да си намери работа и да се изнесе. Единственото, което й пречи да го направи са парите. Затова предпочита да си седи при родителите.
    Не. Наистина не предпочитам да си седя при тях. Хиляда пъти предпочитам да ме гризе някой плъх на улицата отколкото всеки ден да ми се повтаря каква спънка съм в живота им. Ако имаше начин да се махна от тук, вярвай ми - БИХ. И то с победоносен вик. Но те никога и по никакъв начин не биха го позволили.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Ninna Виж мнението
    Не. Наистина не предпочитам да си седя при тях. Хиляда пъти предпочитам да ме гризе някой плъх на улицата отколкото всеки ден да ми се повтаря каква спънка съм в живота им. Ако имаше начин да се махна от тук, вярвай ми - БИХ. И то с победоносен вик. Но те никога и по никакъв начин не биха го позволили.
    А защо трябва да ти позволяват? Затворниците като бягат да не мислиш, че уведомяват някого?

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    А защо трябва да ти позволяват? Затворниците като бягат да не мислиш, че уведомяват някого?
    И какво като избягам? Нали се сещаш, че идва момент,в който със сигурност ще ме намерят и ще съжалявам, че съм се родила.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Ninna Виж мнението
    И какво като избягам? Нали се сещаш, че идва момент,в който със сигурност ще ме намерят и ще съжалявам, че съм се родила.
    А може и да се жалваш в Закрила на детето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си