- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ново преживяване
Здравейте,
От скоро си имам ново гадже. Смея да твърдя че има много страст в нашата връзка. Той обаче има един много интересен сексуален похват. Като повечето мъже обожава да му правя френска и да ми свършва в устата, за което аз съм ОК. По-интересното е че след това почва да ме целува страсно докато съм още омазана. Лично на мен за първи път ми се случва подобно нещо. В началото ми беше малко необичайно, но сега се усещам че почва да ми харесва. Може би защото много ми допада като мъж и съм още в еуфория, така да се каже. Ще се радвам да споделите за ваши подобни случки.
Божеее, какъв мъж...Бившия ми го беше гнус да си я пипне даже
![]()
![]()
![]()
Определено не се чува всеки ден и за всеки мъж.. Странно е, но честно казано и на мен би ми харесало... По-разкрепостен е може би, което е яко.
всеки си има различни перверзни или извратени предпочитания, кефи му се и това е.
Необичайно ли е да го целуваш, след като той е 'целувал' теб там? Не знам що си мислите, че тяхното отношение трябва да е различно.
Браво мацка! Съм за!
Ти кво, трупаш мнения ли? Къв беше смисълът от тези плюсове?
Защо не спираш да пишеш фрази на Латински и да приказваш на мъртви езици? На интересен ли се правиш? На никого не си интересен, Сноб Духовний.
Ти си с еднакви привилегии спрямо останалите хора и не си нищо повече от тях, тъй че спри да се правиш на интересен!
Това, че знаеш чужди езициq не те прави повече от останалите!
Последно редактирано от solo_ : 04-09-2016 на 14:30